‘İkranur dosyasının takipçisiyiz’

GÜNDEM 16.02.2021 - 18:37, Güncelleme: 16.02.2021 - 18:37 2899+ kez okundu.
 

‘İkranur dosyasının takipçisiyiz’

Giresun Barosundan ‘Minik yavrumuz İkranur Tirsi’nin dosyasının takipçisiyiz’ açıklaması yapıldı.
Giresun Barosundan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘27.06.2020 Cumartesi günü ilimiz Bulancak ilçesi İcilli Köyündeki evinin önünden kaybolmasının ardından cansız bedenine ulaşılan 7 yaşındaki yavrumuz İkranur Tirsi hakkında başlatılan ve 01.07.2020 tarihinde Çocuk Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonumuzu görevlendirmemiz üzerine müdahil olduğumuz soruşturma dosyası Baromuzca ilk günden itibaren titizlikle yakından takip edilmiş, konunun hassasiyeti, kaybettiğimiz yavrumuzun ve olası şüphelilerinde çocuk olması nedeniyle gereken gizlilik içerisinde yürütülen çalışmalar sonunda son günlerde kamuoyuna da yansıyan gelişmeler yaşanmıştır. Soruşturma halen devam etmekte olup, Çocuk Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Elvan Şahin ile Komisyon Üyesi meslektaşımız Av. Özge Üstün, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir ile bir toplantı yaparak dosya ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Bugüne kadar dosyada emeği geçen meslektaşlarımıza, Hakim, Savcılarımıza, adliye çalışanlarımıza, jandarma, polis ve basın yayın mensuplarımıza teşekkür eder; minik yavrumuzun vefatı ile sonuçlanmış olan bu olayda sorumluluğu bulunan herkesin yasalar önünde gereken karşılığı bulması için konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
Giresun Barosundan ‘Minik yavrumuz İkranur Tirsi’nin dosyasının takipçisiyiz’ açıklaması yapıldı.

Giresun Barosundan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘27.06.2020 Cumartesi günü ilimiz Bulancak ilçesi İcilli Köyündeki evinin önünden kaybolmasının ardından cansız bedenine ulaşılan 7 yaşındaki yavrumuz İkranur Tirsi hakkında başlatılan ve 01.07.2020 tarihinde Çocuk Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonumuzu görevlendirmemiz üzerine müdahil olduğumuz soruşturma dosyası Baromuzca ilk günden itibaren titizlikle yakından takip edilmiş, konunun hassasiyeti, kaybettiğimiz yavrumuzun ve olası şüphelilerinde çocuk olması nedeniyle gereken gizlilik içerisinde yürütülen çalışmalar sonunda son günlerde kamuoyuna da yansıyan gelişmeler yaşanmıştır.

Soruşturma halen devam etmekte olup, Çocuk Hakları Danışma ve Uygulama Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Elvan Şahin ile Komisyon Üyesi meslektaşımız Av. Özge Üstün, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir ile bir toplantı yaparak dosya ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Bugüne kadar dosyada emeği geçen meslektaşlarımıza, Hakim, Savcılarımıza, adliye çalışanlarımıza, jandarma, polis ve basın yayın mensuplarımıza teşekkür eder; minik yavrumuzun vefatı ile sonuçlanmış olan bu olayda sorumluluğu bulunan herkesin yasalar önünde gereken karşılığı bulması için konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.