Köy okulları açıldı

EĞİTİM 15.02.2021 - 19:14, Güncelleme: 15.02.2021 - 19:14 3507+ kez okundu.
 

Köy okulları açıldı

Kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında köy okulları ve Anaokulları Pazartesi günü açıldı.
Bizde Yıldız Haber Gazetesi olarak Piraziz Gökçeali Köyü Emir Yücel İlkokulu Ortaokulundaydık. Okul Müdürü Ali Gürsoy, “Allah’ın izniyle koy okullarımız bugün açıldı. Havanın soğuk olması nedeniyle bugün öğrenci sayımız az. Bizler ve öğrencilerimiz arasında en az 1 metre mesafemiz olacak. Sınıflarımızda en fazla 15 öğrenci olacak. Yüzyüze eğitime katılmak yine velimizin isteğine bağlı olacak. Gelmeyen öğrencilerimiz devamsızlıktan sayılmayacak” dedi.   Haber: Erol Küçük
Kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında köy okulları ve Anaokulları Pazartesi günü açıldı.

Bizde Yıldız Haber Gazetesi olarak Piraziz Gökçeali Köyü Emir Yücel İlkokulu Ortaokulundaydık. Okul Müdürü Ali Gürsoy, “Allah’ın izniyle koy okullarımız bugün açıldı. Havanın soğuk olması nedeniyle bugün öğrenci sayımız az. Bizler ve öğrencilerimiz arasında en az 1 metre mesafemiz olacak. Sınıflarımızda en fazla 15 öğrenci olacak. Yüzyüze eğitime katılmak yine velimizin isteğine bağlı olacak. Gelmeyen öğrencilerimiz devamsızlıktan sayılmayacak” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.