Savcılıktan, Ormancılara eğitim

GÜNDEM 11.02.2021 - 17:58, Güncelleme: 11.02.2021 - 17:58 5399+ kez okundu.
 

Savcılıktan, Ormancılara eğitim

Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bulancak Orman İşleme Müdürlüğü İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarına yönelik eğitim gerçekleştirildi.
Bulancak Orman İşletme Müdürlüğünde verilen eğitime Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir, Cumhuriyet Savcısı Abdulkerim Başbay, Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları katıldı. Başsavcı Küçükbekir ve Savcı Başbay, eğitimde Ormanların Korunması, Yeni Yasal düzenlemelerin anlatılması, Kolluk Görevleri ve Suç Tutanakları konularında İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarına bilgilendirme yaptılar.
Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bulancak Orman İşleme Müdürlüğü İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarına yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Bulancak Orman İşletme Müdürlüğünde verilen eğitime Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir, Cumhuriyet Savcısı Abdulkerim Başbay, Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark, İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları katıldı.

Başsavcı Küçükbekir ve Savcı Başbay, eğitimde Ormanların Korunması, Yeni Yasal düzenlemelerin anlatılması, Kolluk Görevleri ve Suç Tutanakları konularında İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarına bilgilendirme yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.