Şenlikoğlu’na tam destek!

GÜNDEM 08.02.2021 - 19:04, Güncelleme: 08.02.2021 - 19:04 2949+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu’na tam destek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Hamza Dağ, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu yürütmüş olduğu çalışmalarda dolayı kutlayarak, Şenlikoğlu’na tam destek mesajı verdiler.
AK Parti İl Kongresi için Giresun’a gelen AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Giresun Belediyesini ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcıları Canikli ve Dağ’ı çiçekle karşılayan Başkan Şenlikoğlu, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Borç batağı içerisinde bulunan ve kurumsal kimliğini kaybetmiş bir belediye devraldıklarını hatırlatan Şenlikoğlu, Giresun Belediyesini yeniden kurumsal bir kimliğe kavuşturarak, hizmet üreten bir kurum haline getirdiklerini ifade etti. 2028 vizyonu çerçevesinde Giresun halkına taahhüt ettikleri projeleri tek tek hayata geçire bilmek için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Şenlikoğlu, “İnandığımız gibi yürümeye ve Giresun halkına hizmet aşkıyla koşmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Hamza Dağ, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu yürütmüş olduğu çalışmalarda dolayı kutlayarak, Şenlikoğlu’na tam destek mesajı verdiler.

AK Parti İl Kongresi için Giresun’a gelen AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Giresun Belediyesini ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcıları Canikli ve Dağ’ı çiçekle karşılayan Başkan Şenlikoğlu, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Borç batağı içerisinde bulunan ve kurumsal kimliğini kaybetmiş bir belediye devraldıklarını hatırlatan Şenlikoğlu, Giresun Belediyesini yeniden kurumsal bir kimliğe kavuşturarak, hizmet üreten bir kurum haline getirdiklerini ifade etti.

2028 vizyonu çerçevesinde Giresun halkına taahhüt ettikleri projeleri tek tek hayata geçire bilmek için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Şenlikoğlu, “İnandığımız gibi yürümeye ve Giresun halkına hizmet aşkıyla koşmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.