Giresunspor'un menemen keyfi

SPOR 31.01.2021 - 15:44, Güncelleme: 31.01.2021 - 15:44 3232+ kez okundu.
 

Giresunspor'un menemen keyfi

TFF 1. Ligde 38 puanla lider koltuğunda oturan Giresunspor, deplasmanda 20 puanla 13. sırada yer alan Menemenspor ile karşılaştı.
Pazar günü saat 13.30'da başlayan müsabaka TRT Avaz'da canlı olarak yayınlandı. Müsabaka Giresunspor'un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi. İzmir'de Menemen ilçe stadında başlayan müsabakada her iki takımda 3 puan için mücadele etti. Fakat 3 puanı alan lider Giresunspor oldu. Bu sonuçla Giresunspor puanını 41'e çıkardı. Maçtan dakikalar; Dakika 11'de Onur'un kale vuruşu sonrası topu kaptıran Giresunspor, Menemenspor'un baskısını atlattı. Dakika 14'de Giresunsporlu Hüsamettin'in kullandığı taç atışı sonrası topu kendi yarı sahasında tutan Giresunspor, kontrollü bir şekilde Menemenspor'un sahasına ilerledi fakat sonuç başarısız oldu. Dakika 16'da Sergio sağ kanattan ilerlerken, Domgjonas'ın mücadelesi ile yerde kaldı. Domgjonas'ın sarı kart gördüğü pozisyon sonrası Hüsamettin'in kaleye gönderdiği top Menemenspor kalecisi Fatih tarafından kurtarıldı. Dakika 21'de Sergio tarafından kullanılan köşe vuruşu, rakip savunması tarafından bertaraf edildi. Dakika 22'de ataklarını artıran Giresunspor, Menemenspor savunmasını sıkıştırmaya devam etti. Dakika 28'de Hüsamettin'in attığı pas ile ceza sahasına Eren  mükemmel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 0-1 Dakika 30'da Menemenspor'lu Tidjani yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü. Maçın ikinci sarı kartınıda Menemenspor görmüş oldu. Dakika 33'de Sergio tarafından havalandırılan top Menemenspor savunmasında kaldı. Dakika 36'da Caner'in ortasını kafa ile karşılayan Balde başarılı olamadı. Dakika 38'de Menemenspor İbrahim Rasheed ile beraberliğe çok yaklaştı. Rasheedin vuruşu direkten döndü. Dakika 39'da Caner tarafından kullanılan köşe vuruşu yeniden kornere çıktı. Yeniden Sergio ile köşe vuruşu kullanan Giresunspor, bu atakdan sonuç alamadı. Dakika 42'de beraberlik golü arayan Menemenspor, ataklarını sürdürdü fakat bu ataklardan istediği sonucu alamadı. Dakika 44'de yeniden köşe vuruşu kullanan Giresunspor'da ceza sahasını terk eden Sergen vuruşu ile takımının ikinci kendisinin ise ilk golünü kaydetti. 0-2 3 dakikalık uzatma sonrası ilk yarı Giresunspor'un üstünlüğü ile sona erdi. 0-2 Dakika 49'da ikinci yarıya da hızlı başlayan Giresunspor, İbrahime Balde'nin şutu ile deplasmanda durumu 3-0 yaptı. 0-3 Dakika 66'da topla buluşan Sergio mükemmel bir şutka takımının 4'üncü golünü kaydetti. 0-4 Dakika 74'de Giresunsporlu Hüsemettin'in bacağona basan Menemenli Simon Zevke kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsaba 0-4 Giresunspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
TFF 1. Ligde 38 puanla lider koltuğunda oturan Giresunspor, deplasmanda 20 puanla 13. sırada yer alan Menemenspor ile karşılaştı.

Pazar günü saat 13.30'da başlayan müsabaka TRT Avaz'da canlı olarak yayınlandı.

Müsabaka Giresunspor'un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İzmir'de Menemen ilçe stadında başlayan müsabakada her iki takımda 3 puan için mücadele etti. Fakat 3 puanı alan lider Giresunspor oldu.

Bu sonuçla Giresunspor puanını 41'e çıkardı.

Maçtan dakikalar;

Dakika 11'de Onur'un kale vuruşu sonrası topu kaptıran Giresunspor, Menemenspor'un baskısını atlattı.

Dakika 14'de Giresunsporlu Hüsamettin'in kullandığı taç atışı sonrası topu kendi yarı sahasında tutan Giresunspor, kontrollü bir şekilde Menemenspor'un sahasına ilerledi fakat sonuç başarısız oldu.

Dakika 16'da Sergio sağ kanattan ilerlerken, Domgjonas'ın mücadelesi ile yerde kaldı. Domgjonas'ın sarı kart gördüğü pozisyon sonrası Hüsamettin'in kaleye gönderdiği top Menemenspor kalecisi Fatih tarafından kurtarıldı.

Dakika 21'de Sergio tarafından kullanılan köşe vuruşu, rakip savunması tarafından bertaraf edildi.

Dakika 22'de ataklarını artıran Giresunspor, Menemenspor savunmasını sıkıştırmaya devam etti.

Dakika 28'de Hüsamettin'in attığı pas ile ceza sahasına Eren  mükemmel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 0-1

Dakika 30'da Menemenspor'lu Tidjani yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü. Maçın ikinci sarı kartınıda Menemenspor görmüş oldu.

Dakika 33'de Sergio tarafından havalandırılan top Menemenspor savunmasında kaldı.

Dakika 36'da Caner'in ortasını kafa ile karşılayan Balde başarılı olamadı.

Dakika 38'de Menemenspor İbrahim Rasheed ile beraberliğe çok yaklaştı. Rasheedin vuruşu direkten döndü.

Dakika 39'da Caner tarafından kullanılan köşe vuruşu yeniden kornere çıktı. Yeniden Sergio ile köşe vuruşu kullanan Giresunspor, bu atakdan sonuç alamadı.

Dakika 42'de beraberlik golü arayan Menemenspor, ataklarını sürdürdü fakat bu ataklardan istediği sonucu alamadı.

Dakika 44'de yeniden köşe vuruşu kullanan Giresunspor'da ceza sahasını terk eden Sergen vuruşu ile takımının ikinci kendisinin ise ilk golünü kaydetti. 0-2

3 dakikalık uzatma sonrası ilk yarı Giresunspor'un üstünlüğü ile sona erdi. 0-2

Dakika 49'da ikinci yarıya da hızlı başlayan Giresunspor, İbrahime Balde'nin şutu ile deplasmanda durumu 3-0 yaptı. 0-3

Dakika 66'da topla buluşan Sergio mükemmel bir şutka takımının 4'üncü golünü kaydetti. 0-4

Dakika 74'de Giresunsporlu Hüsemettin'in bacağona basan Menemenli Simon Zevke kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Müsaba 0-4 Giresunspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.