Giresunspor seriyi sürdürmekte kararlı

SPOR 28.01.2021 - 16:35, Güncelleme: 28.01.2021 - 16:35 2730+ kez okundu.
 

Giresunspor seriyi sürdürmekte kararlı

Ligde önüne geleni deviren Çotanakların teknik patronu Keleş, Menemenspor maçı öncesi oyuncularına hem mental hem de fiziksel terapi uyguluyor.
TFF 1. Lig lideri Giresunspor, 19. Hafta mücadelesinde Pazar günü saat 13.30’da, İzmir deplasmanında Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 11 maçtır bileği bükülmeyen, son 7 maçını gol yemeden kazanan Çotanaklar, Menemenspor karşısında da bu iyi gidişatını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Kritik müsabaka öncesi işi çok sıkı tutan Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, oyuncularını sürekli rehavete kapılmamaları yönünde uyarıyor. Antrenmanlarda talebelerine özel çalışmalar yaptıran Hakan hoca, hem fiziksel hem de mental anlamda öğrencilerini Menemenspor maçına tam kapasite ile motive etmeye çalışıyor.   Çotanaklar, teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirdiği idmanlarla zorlu müsabakaya hazırlanıyor. Bütün planların 3 puan üzerine yapıldığı Yeşil Beyazlılarda, futbolcuların oldukça hırslı, istekli ve moralli oldukları göze çarpıyor.   Çotanakların Asbaşkanı Kurt, Menemenspor engelini de kayıpsız geçip 8’de 8 yaparak liderliklerini sürdürmek istediklerini açıkladı. Ligde 11 maçtır kaybetmeyen, son 7 maçını da gol yemeden kazanan Çotanaklarda, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, İzmir’e de galibiyet parolasıyla gideceklerini söyledi. Menemenspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini ifade eden Kurt, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Ligin ikinci yarısına Balıkesirspor’u yeni stadımızda 1-0 yenerek iyi başladık. İlk yarıdaki 6 maçlık galibiyet serimize ikinci devrenin ilk maçında bir halka daha ekleyerek seriyi 7 maça çıkardık. Gol yemeden kazandığımız bu 7 maçın ardından şimdi Menemenspor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başladık. Takımımızda moraller yerinde. Menemen karşılaşmasını da kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu.
Ligde önüne geleni deviren Çotanakların teknik patronu Keleş, Menemenspor maçı öncesi oyuncularına hem mental hem de fiziksel terapi uyguluyor.

TFF 1. Lig lideri Giresunspor, 19. Hafta mücadelesinde Pazar günü saat 13.30’da, İzmir deplasmanında Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 11 maçtır bileği bükülmeyen, son 7 maçını gol yemeden kazanan Çotanaklar, Menemenspor karşısında da bu iyi gidişatını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Kritik müsabaka öncesi işi çok sıkı tutan Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, oyuncularını sürekli rehavete kapılmamaları yönünde uyarıyor. Antrenmanlarda talebelerine özel çalışmalar yaptıran Hakan hoca, hem fiziksel hem de mental anlamda öğrencilerini Menemenspor maçına tam kapasite ile motive etmeye çalışıyor.

 

Çotanaklar, teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirdiği idmanlarla zorlu müsabakaya hazırlanıyor. Bütün planların 3 puan üzerine yapıldığı Yeşil Beyazlılarda, futbolcuların oldukça hırslı, istekli ve moralli oldukları göze çarpıyor.

 

Çotanakların Asbaşkanı Kurt, Menemenspor engelini de kayıpsız geçip 8’de 8 yaparak liderliklerini sürdürmek istediklerini açıkladı.

Ligde 11 maçtır kaybetmeyen, son 7 maçını da gol yemeden kazanan Çotanaklarda, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, İzmir’e de galibiyet parolasıyla gideceklerini söyledi.

Menemenspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini ifade eden Kurt, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Ligin ikinci yarısına Balıkesirspor’u yeni stadımızda 1-0 yenerek iyi başladık. İlk yarıdaki 6 maçlık galibiyet serimize ikinci devrenin ilk maçında bir halka daha ekleyerek seriyi 7 maça çıkardık. Gol yemeden kazandığımız bu 7 maçın ardından şimdi Menemenspor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başladık. Takımımızda moraller yerinde. Menemen karşılaşmasını da kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.