Şehit arkadaşlarını unutmadılar

DÜNYA 19.01.2021 - 17:09, Güncelleme: 19.01.2021 - 17:09 4469+ kez okundu.
 

Şehit arkadaşlarını unutmadılar

1995 yılında Bulancak İmam Hatip Lisesinden mezun olan yaklaşık 60 mezun arkadaş, Şırnak’ta vatani görevini yaparken şehit olan arkadaşları Piyade Onbaşı Murat Keçeli’yi unutmadılar.
1999 yılında vatani görevini yaparken elim bir kaza sonrası hayatını kaybeden Bulancak Şemsettin Mahallesinden Piyade Onbaşı Murat Keçeli anısına bakım ve onarım yapılan İmam Hatip Lisesinin sınıflarından bir tanesini donatan arkadaşlar vefa örneği sergilediler. Şehit Keçeli’nin vefalı arkadaşları Zikrullah Ok, Ali Yavuz, Aziz Ok, Ünsal Ay ve Uğur Özdemir gazetemize yaptıkları açıklamada, "1995 yılı mezunları olarak yaklaşık 60 kişi bu sınfın düzenlemesini yaptık" dediler. Şehidin arkadaşları tarafından düzenlenen sınıfın kapısına ‘Bu derslik 1995 yılı mezunlarımızdan Şehit Murat Keçeli anısına arkadaşları tarafından düzenlenmiştir” tabelası asıldı.
1995 yılında Bulancak İmam Hatip Lisesinden mezun olan yaklaşık 60 mezun arkadaş, Şırnak’ta vatani görevini yaparken şehit olan arkadaşları Piyade Onbaşı Murat Keçeli’yi unutmadılar.

1999 yılında vatani görevini yaparken elim bir kaza sonrası hayatını kaybeden Bulancak Şemsettin Mahallesinden Piyade Onbaşı Murat Keçeli anısına bakım ve onarım yapılan İmam Hatip Lisesinin sınıflarından bir tanesini donatan arkadaşlar vefa örneği sergilediler.

Şehit Keçeli’nin vefalı arkadaşları Zikrullah Ok, Ali Yavuz, Aziz Ok, Ünsal Ay ve Uğur Özdemir gazetemize yaptıkları açıklamada, "1995 yılı mezunları olarak yaklaşık 60 kişi bu sınfın düzenlemesini yaptık" dediler.

Şehidin arkadaşları tarafından düzenlenen sınıfın kapısına ‘Bu derslik 1995 yılı mezunlarımızdan Şehit Murat Keçeli anısına arkadaşları tarafından düzenlenmiştir” tabelası asıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.