VAKA AZALIYOR DİYE REHAVETE KAPILMAYIN

GÜNDEM 07.01.2021 - 17:46, Güncelleme: 07.01.2021 - 17:46 3646+ kez okundu.
 

VAKA AZALIYOR DİYE REHAVETE KAPILMAYIN

Son haftalarda uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile vaka sayıları düşerken, uzmanlar bu düşüşün rehavete dönüşmemesi uyarısında bulundu.
2020 yılı Mart ayından bu yana ülkemizi de etkisi altında tutan koronavirüs Bulancak’ta kontrol altına alınmaya başladı. Edindiğimiz bilgilere göre son ayların en sevindirici haberi vaka sayılarında yaşanan düşüşler oldu. Bulancak’a şuanda toplamda 251 hastanın pozitif olduğu, 286 kişinin ise temaslı olduğu öğrenildi. Son haftalarda uygulanan sokağa çıkma yasaklarının etkisinin yeni yeni sonuç verdiği bilgisine ulaşırken, hem hafta içi kısıtlamalarının hem de hafta sonu kısıtlamalarının işe yaradığı görüldü. Vatandaşların çoğunluğunun yasaklara uyduğu Bulancak’ta son 1 hafta içerisinde 28 kişiye toplamda 32 bin 308 lira ceza kesildi. Yasak kapsamında emniyet ve jandarma ekipleri gerekli önlemleri alarak vatandaşların yasağa uyup uymadığını kontrol etmeye devam ediyor. Kısıtlamayı ihlal edenlere ise gerekli cezai işlemler yapılıyor. Yine alınan biliye göre son 1 haftada Polis bölgesinde 7 kişiye toplamda 17 bin 257 lira idari para cezası uygulandığı, Jandarma bölgesinde ise toplamda 21 kişiye 15 bin 51 lira idari para cezası uygulandığı öğrenildi. Öte yandan yasakların ne zaman sona ereceği vatandaşlar tarafından merakla beklenirken, vaka sayılarının azalması ise bir nebze sevinç yaşattı.
Son haftalarda uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile vaka sayıları düşerken, uzmanlar bu düşüşün rehavete dönüşmemesi uyarısında bulundu.

2020 yılı Mart ayından bu yana ülkemizi de etkisi altında tutan koronavirüs Bulancak’ta kontrol altına alınmaya başladı. Edindiğimiz bilgilere göre son ayların en sevindirici haberi vaka sayılarında yaşanan düşüşler oldu. Bulancak’a şuanda toplamda 251 hastanın pozitif olduğu, 286 kişinin ise temaslı olduğu öğrenildi.

Son haftalarda uygulanan sokağa çıkma yasaklarının etkisinin yeni yeni sonuç verdiği bilgisine ulaşırken, hem hafta içi kısıtlamalarının hem de hafta sonu kısıtlamalarının işe yaradığı görüldü. Vatandaşların çoğunluğunun yasaklara uyduğu Bulancak’ta son 1 hafta içerisinde 28 kişiye toplamda 32 bin 308 lira ceza kesildi.

Yasak kapsamında emniyet ve jandarma ekipleri gerekli önlemleri alarak vatandaşların yasağa uyup uymadığını kontrol etmeye devam ediyor. Kısıtlamayı ihlal edenlere ise gerekli cezai işlemler yapılıyor. Yine alınan biliye göre son 1 haftada Polis bölgesinde 7 kişiye toplamda 17 bin 257 lira idari para cezası uygulandığı, Jandarma bölgesinde ise toplamda 21 kişiye 15 bin 51 lira idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

Öte yandan yasakların ne zaman sona ereceği vatandaşlar tarafından merakla beklenirken, vaka sayılarının azalması ise bir nebze sevinç yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.