İhsaniye Mahallesi Sağlık Ocağına kavuşuyor

GÜNDEM 04.01.2021 - 17:42, Güncelleme: 04.01.2021 - 17:42 4012+ kez okundu.
 

İhsaniye Mahallesi Sağlık Ocağına kavuşuyor

İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, mahallemize Aile Sağlığı Merkezinin kazandırıldığını şimdi ise vatandaşların destek olma zamanının geldiğini kaydetti.
İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, seçimlerde mahalle halkına verdikleri Sağlık Ocağı sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Muhtar Güner, seçimi kazanmalarının ardından ekip arkadaşları ile birlikte yaptıkları girişimler sonucu İhsaniye Mahallesi’ne 5 No’lu Aile Sağlığı Merkezini kazandırdıklarını söyledi. İhsaniye Mahallesi Azaları Mustafa Çerçil ve Raşitcan Özdemir ile gazetemizi ziyaret eden Muhtar Güner’i Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve Haber Müdürümüz Samet Yıldız karşıladılar. İhsaniye Mahallesinin en büyük ihtiyaçlarından birinin Sağlık Ocağı sorunu olduğunu kaydeden Muhtar Güner, İhsaniye Mahallesinin Giresun’un en büyük nüfusuna sahip mahallesi olduğunu dile getirerek, “2019 yılı Mart ayında gerçekleşen seçimde vaadimiz olan Sağlık Ocağı sorununu, Azalarımızla birlikte yaptığımız istişareler ve çalışmalarımıza katılan Öz Sağlık-İş Sendikası Giresun İl Başkan Yardımcısı Murat Karslı ile bu sorunumuzu çözdük. 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezimizin yapım aşamasına başladık. Mahallemize bağlı Sümbül Sokak’ta (Ali Usta Mevkii) kurulacak olan Aile Sağlığı Merkezimize yapılan yazışmalar sonucunda 2 tane Aile Hekimi ataması yapıldı. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen mahalle halkımıza ve esnaflarımıza, azalarıma, Milletvekilimiz Av. Kadir Aydın’a, Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar’a, İlçe Başkanlarımıza, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Bal’a, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap ve pandemi dönemi nedeniyle bu zorlu süreçte tüm engelleri aşmamıza vesile olan İl Sağlık Müdürlüğümüze, Valilik ve Sağlık Bakanlığı arasında gerçekleşen yazışmaları yaparak büyük emek harcayan Halk Sağlığı Başkanı Dr. Ünal Özek’e, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu’ya, Toplum Sağlığı Birimi Sorumlusu Hulusi Altun’a, yer temini konusunda yardım olan SAVA Yapı İnşaat Sahibi Salim Abanuz’a teşekkür ederiz” dedi. Muhtar Güner, Aile Sağlığı Merkezinin yapımı esnasında vatandaşların desteklerini de beklediklerini sözlerine ekledi.
İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, mahallemize Aile Sağlığı Merkezinin kazandırıldığını şimdi ise vatandaşların destek olma zamanının geldiğini kaydetti.

İhsaniye Mahallesi Muhtarı Engin Güner, seçimlerde mahalle halkına verdikleri Sağlık Ocağı sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Muhtar Güner, seçimi kazanmalarının ardından ekip arkadaşları ile birlikte yaptıkları girişimler sonucu İhsaniye Mahallesi’ne 5 No’lu Aile Sağlığı Merkezini kazandırdıklarını söyledi.

İhsaniye Mahallesi Azaları Mustafa Çerçil ve Raşitcan Özdemir ile gazetemizi ziyaret eden Muhtar Güner’i Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve Haber Müdürümüz Samet Yıldız karşıladılar.

İhsaniye Mahallesinin en büyük ihtiyaçlarından birinin Sağlık Ocağı sorunu olduğunu kaydeden Muhtar Güner, İhsaniye Mahallesinin Giresun’un en büyük nüfusuna sahip mahallesi olduğunu dile getirerek, “2019 yılı Mart ayında gerçekleşen seçimde vaadimiz olan Sağlık Ocağı sorununu, Azalarımızla birlikte yaptığımız istişareler ve çalışmalarımıza katılan Öz Sağlık-İş Sendikası Giresun İl Başkan Yardımcısı Murat Karslı ile bu sorunumuzu çözdük. 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezimizin yapım aşamasına başladık. Mahallemize bağlı Sümbül Sokak’ta (Ali Usta Mevkii) kurulacak olan Aile Sağlığı Merkezimize yapılan yazışmalar sonucunda 2 tane Aile Hekimi ataması yapıldı. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen mahalle halkımıza ve esnaflarımıza, azalarıma, Milletvekilimiz Av. Kadir Aydın’a, Bulancak Belediye Başkanımız Recep Yakar’a, İlçe Başkanlarımıza, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Bal’a, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap ve pandemi dönemi nedeniyle bu zorlu süreçte tüm engelleri aşmamıza vesile olan İl Sağlık Müdürlüğümüze, Valilik ve Sağlık Bakanlığı arasında gerçekleşen yazışmaları yaparak büyük emek harcayan Halk Sağlığı Başkanı Dr. Ünal Özek’e, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu’ya, Toplum Sağlığı Birimi Sorumlusu Hulusi Altun’a, yer temini konusunda yardım olan SAVA Yapı İnşaat Sahibi Salim Abanuz’a teşekkür ederiz” dedi.

Muhtar Güner, Aile Sağlığı Merkezinin yapımı esnasında vatandaşların desteklerini de beklediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.