NEJDET BAHTİYAR ZEHİR VEFAT ETTİ

VEFAT 24.12.2020 - 10:02, Güncelleme: 24.12.2020 - 10:02 2863+ kez okundu.
 

NEJDET BAHTİYAR ZEHİR VEFAT ETTİ

24 Aralık 2020 Cenaze İlanı
Merhum Said Zehir’in oğlu, eski esnaflardan Refik Zehir’in kardeşi, Hatice Yıldız, Hasibe Yıldız, Perihan Çelik’in kardeşi Emekli İmam Ömer Çelik’in Kayınbiraderi, Namık Kemal, Nafız ve Faruk Zehir’in Amcaları, Huriye Zehir’in eşi, Zübeyde, Yeşim, Sedef, Kübra ve Murat Zehir’in babaları Nejdet Bahtiyar Zehir vefat etti. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar dileriz.
24 Aralık 2020 Cenaze İlanı

Merhum Said Zehir’in oğlu, eski esnaflardan Refik Zehir’in kardeşi, Hatice Yıldız, Hasibe Yıldız, Perihan Çelik’in kardeşi Emekli İmam Ömer Çelik’in Kayınbiraderi, Namık Kemal, Nafız ve Faruk Zehir’in Amcaları, Huriye Zehir’in eşi, Zübeyde, Yeşim, Sedef, Kübra ve Murat Zehir’in babaları Nejdet Bahtiyar Zehir vefat etti.

Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.