GİRESUNSPOR, ALTINORDU’YA KİLİTLENDİ

SPOR 20.12.2020 - 17:45, Güncelleme: 20.12.2020 - 17:45 2134+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR, ALTINORDU’YA KİLİTLENDİ

Giresunspor teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirdiği idmanla Altınordu maçı hazırlıklarını tamamladı.
Çalışmada morallerin yerinde olduğu görüldü. Yeşil Beyazlılar, taktik çalışmayla pazartesi akşamı oynanacak zorlu müsabakanın provasını yaparak galibiyete odaklandı. TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, 15. Hafta mücadelesinde Altınordu ile pazartesi akşamı Giresun Atatürk Stadı’nda çok kritik bir maça çıkacaklarını söyledi. Puan sıralamasında 1 puan farkla bir basamak üstlerinde bulunan Altınordu’yu Giresun’dan eli boş gönderip rakiplerinin önüne geçmek istediklerini ifade eden Kurt; “Ligde oynadığımız son 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde ettik. Son 3 maçımızı da gol yemeden kazanmayı başardık. Şimdi önümüzde Altınordu karşılaşması var. Son maçlarda yakaladığımızı çıkışı Altınordu karşılaşmasında da sürdürüp yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Takımımızda moraller yerinde. Bu olumlu havayla Altınordu’yu da devirip, Süper Lig yarışında önemli bir virajı daha kayıpsız geçmek amacındayız” şeklinde konuştu.
Giresunspor teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirdiği idmanla Altınordu maçı hazırlıklarını tamamladı.

Çalışmada morallerin yerinde olduğu görüldü. Yeşil Beyazlılar, taktik çalışmayla pazartesi akşamı oynanacak zorlu müsabakanın provasını yaparak galibiyete odaklandı.

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, 15. Hafta mücadelesinde Altınordu ile pazartesi akşamı Giresun Atatürk Stadı’nda çok kritik bir maça çıkacaklarını söyledi.

Puan sıralamasında 1 puan farkla bir basamak üstlerinde bulunan Altınordu’yu Giresun’dan eli boş gönderip rakiplerinin önüne geçmek istediklerini ifade eden Kurt; “Ligde oynadığımız son 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde ettik. Son 3 maçımızı da gol yemeden kazanmayı başardık. Şimdi önümüzde Altınordu karşılaşması var. Son maçlarda yakaladığımızı çıkışı Altınordu karşılaşmasında da sürdürüp yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Takımımızda moraller yerinde. Bu olumlu havayla Altınordu’yu da devirip, Süper Lig yarışında önemli bir virajı daha kayıpsız geçmek amacındayız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.