‘GENÇ KADINLARA İLHAM OLMAK İSTİYORUM’

GÜNDEM 17.12.2020 - 15:29, Güncelleme: 17.12.2020 - 15:29 4408+ kez okundu.
 

‘GENÇ KADINLARA İLHAM OLMAK İSTİYORUM’

2006-2014 yılları arasında Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Bulancak’ın sevilen simalarından Niyazi Karaibrahim’in kızı Deren Karaibrahim, kendi markası olan For Your Soul ile e-ticarete başladı.
İstanbul Levent’te bulunan Kanyon AVM’de For Your Soul markası alında ilk satış standını açan genç girişimci hemşerimiz Deren, İstanbul’da üniversite eğitimi görüyor. İkiz kardeşi Selen Karaibrahim ile birlikte İstanbul’da yaşayan Deren, kendi tasarımları ile hazırladığı sabun, mum ve hediyelik ürünleri internet üzerinden de yasal bir şekilde satarak, genç yaşta ticarete atılmanın heyecanını yaşıyor. Gazetemize konuşan Deren, “Bu ülkenin gençleri olarak potansiyelimizi çok geç fark ediyoruz. Bu girişimle gençlere ve özellikle genç kadınlara ilham olmak, cesaret vermek istiyorum. Tüketime çok alıştığımız bugünlerde üretim ve üretmenin değerini hep beraber artıralım istiyorum” dedi. Karaibrahim, Kanyon AVM’de açtığı standın 31 Aralık 2020 tarihine kadar açık kalacağını belirterek, İstanbul’da bulunan hemşehrilerimizi de standına beklediğini ifade etti.
2006-2014 yılları arasında Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Bulancak’ın sevilen simalarından Niyazi Karaibrahim’in kızı Deren Karaibrahim, kendi markası olan For Your Soul ile e-ticarete başladı.

İstanbul Levent’te bulunan Kanyon AVM’de For Your Soul markası alında ilk satış standını açan genç girişimci hemşerimiz Deren, İstanbul’da üniversite eğitimi görüyor.

İkiz kardeşi Selen Karaibrahim ile birlikte İstanbul’da yaşayan Deren, kendi tasarımları ile hazırladığı sabun, mum ve hediyelik ürünleri internet üzerinden de yasal bir şekilde satarak, genç yaşta ticarete atılmanın heyecanını yaşıyor.

Gazetemize konuşan Deren, “Bu ülkenin gençleri olarak potansiyelimizi çok geç fark ediyoruz. Bu girişimle gençlere ve özellikle genç kadınlara ilham olmak, cesaret vermek istiyorum. Tüketime çok alıştığımız bugünlerde üretim ve üretmenin değerini hep beraber artıralım istiyorum” dedi.

Karaibrahim, Kanyon AVM’de açtığı standın 31 Aralık 2020 tarihine kadar açık kalacağını belirterek,

İstanbul’da bulunan hemşehrilerimizi de standına beklediğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.