VATANDAŞ SUSUZ KALDI

YAŞAM 16.12.2020 - 19:54, Güncelleme: 16.12.2020 - 19:54 3095+ kez okundu.
 

VATANDAŞ SUSUZ KALDI

Bulancak İhsaniye Mahallesi Şemsettin Caddesi üst kesimleri ve Bulancak Mahallesi üst kesimlerinde oturan vatandaşlar suların uzun süredir akmamasına isyan etti.
Gazetemiz ihbar hattına yapılan, 'Sular neden kesik?, Ne zaman gelecek?' sorularına cevap arayan vatandaşlar; 'Susuz hijyen olmaz' diyerek yetkililerin bir an önce sorunu çözmelerini istediler. Belediye ile irtibat kuramadıkları dile getiren vatandaşlar "Su olmadan hiç birşey olmuyor, dışarıdan aldıklarımızı yıkayamıyor, banyo yapamıyor, çamaşır yıkayamıyoruz. Sorunumuza çözüm arıyoruz. Bizim suyumuz neden kesildi onu bile bilmiyoruz" dediler.
Bulancak İhsaniye Mahallesi Şemsettin Caddesi üst kesimleri ve Bulancak Mahallesi üst kesimlerinde oturan vatandaşlar suların uzun süredir akmamasına isyan etti.

Gazetemiz ihbar hattına yapılan, 'Sular neden kesik?, Ne zaman gelecek?' sorularına cevap arayan vatandaşlar; 'Susuz hijyen olmaz' diyerek yetkililerin bir an önce sorunu çözmelerini istediler.

Belediye ile irtibat kuramadıkları dile getiren vatandaşlar "Su olmadan hiç birşey olmuyor, dışarıdan aldıklarımızı yıkayamıyor, banyo yapamıyor, çamaşır yıkayamıyoruz. Sorunumuza çözüm arıyoruz. Bizim suyumuz neden kesildi onu bile bilmiyoruz" dediler.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.