MÜDÜR TOSUNOĞLU’NDAN, ANAOKULU ZİYARETİ

EĞİTİM 16.12.2020 - 12:47, Güncelleme: 16.12.2020 - 12:47 2841+ kez okundu.
 

MÜDÜR TOSUNOĞLU’NDAN, ANAOKULU ZİYARETİ

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Merkez ilçe Teyyaredüzü Mahallesindeki 19 Eylül İlkokulu Yerleşkesinde bu yıl açılan Giresun Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan ve Şube Müdürü Murat Yavuz ile okul yöneticileri de hazır bulundu. Müdür Tosunoğlu, beraberindekilerle birlikte anaokulunun eğitim ortamlarını ve fiziki mekanlarını gezdi. Giresun Özel Eğitim Anaokulu ile ilgili Okul Müdürü Hatice Mıhçı tarafından Müdür Tosunoğlu’na verilen bilgide; Okulumuzda özel eğitim faaliyetlerinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı başından pandemi nedeniyle ara verilen 23 Kasım 2020 tarihine kadar yüz yüze eğitim, devamında ise uzaktan eğitim olarak gerçekleştirildiği ifade edildi. Müdür Tosunoğlu, Giresun Özel Eğitim Anaokulunun eğitim ortamları ve verdiği hizmetle, özel çocuklarımızın daha erken yaşlarda özel eğitimden faydalanmaları açısından ilimizdeki önemli bir eksikliği giderdiğini vurgulayarak, azimli yönetici ve öğretmen kadrosuyla okul öncesi çağındaki özel çocuklarımızı anaokulumuza beklediğimizi belirtti ve görev yapan tüm yönetici ve öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diledi.  
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Merkez ilçe Teyyaredüzü Mahallesindeki 19 Eylül İlkokulu Yerleşkesinde bu yıl açılan Giresun Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan ve Şube Müdürü Murat Yavuz ile okul yöneticileri de hazır bulundu. Müdür Tosunoğlu, beraberindekilerle birlikte anaokulunun eğitim ortamlarını ve fiziki mekanlarını gezdi.

Giresun Özel Eğitim Anaokulu ile ilgili Okul Müdürü Hatice Mıhçı tarafından Müdür Tosunoğlu’na verilen bilgide; Okulumuzda özel eğitim faaliyetlerinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı başından pandemi nedeniyle ara verilen 23 Kasım 2020 tarihine kadar yüz yüze eğitim, devamında ise uzaktan eğitim olarak gerçekleştirildiği ifade edildi.

Müdür Tosunoğlu, Giresun Özel Eğitim Anaokulunun eğitim ortamları ve verdiği hizmetle, özel çocuklarımızın daha erken yaşlarda özel eğitimden faydalanmaları açısından ilimizdeki önemli bir eksikliği giderdiğini vurgulayarak, azimli yönetici ve öğretmen kadrosuyla okul öncesi çağındaki özel çocuklarımızı anaokulumuza beklediğimizi belirtti ve görev yapan tüm yönetici ve öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.