ÖĞRETMEN DURA, ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ ALDI

GÜNDEM 26.11.2020 - 15:42, Güncelleme: 26.11.2020 - 15:42 3240+ kez okundu.
 

ÖĞRETMEN DURA, ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ ALDI

Bulancak İstiklal Ortaokulu İngilizce öğretmeni Hatice Dura, e-twinning projesinde ‘e-twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü’ aldı.
Okul Müdürü Metin Gündoğdu ile Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’u makamında ziyaret eden İngilizce öğretmeni Hatice Dura, proje hakkında bilgi verdi. Öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan projelere gereken desteği her zaman vermeye hazır olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Bakanlığımız bu tür projeleri destekliyor. Kişisel gelişime, dil öğrenimine katkı sağlıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hareket kazandırıyor. Diğer okullarımıza ve öğretmenlerimize örnek teşkil ediyor. Bu güzel çalışmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Size destek olan Okul Müdürümüzü, öğretmen arkadaşları ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Biz de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Başarınızın devamını diliyorum” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Öğretmen Hatice Dura’ya başarı ödülü takdim etti.   Haber: Erol Küçük  
Bulancak İstiklal Ortaokulu İngilizce öğretmeni Hatice Dura, e-twinning projesinde ‘e-twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü’ aldı.

Okul Müdürü Metin Gündoğdu ile Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’u makamında ziyaret eden İngilizce öğretmeni Hatice Dura, proje hakkında bilgi verdi.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan projelere gereken desteği her zaman vermeye hazır olduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, “Bakanlığımız bu tür projeleri destekliyor. Kişisel gelişime, dil öğrenimine katkı sağlıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hareket kazandırıyor. Diğer okullarımıza ve öğretmenlerimize örnek teşkil ediyor. Bu güzel çalışmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Size destek olan Okul Müdürümüzü, öğretmen arkadaşları ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Biz de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Başarınızın devamını diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Öğretmen Hatice Dura’ya başarı ödülü takdim etti.

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.