‘AKŞAMDAN SABAHA BİNA DİKENLER YOLU YAPAMIYOR’

GÜNDEM 09.11.2020 - 17:41, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:46 3332+ kez okundu.
 

‘AKŞAMDAN SABAHA BİNA DİKENLER YOLU YAPAMIYOR’

Pazarsuyu Emecen Mahallesinde yapımı devam eden Toki evleri çevre halkının yol hakkını gasp ediyor.
Toki inşaatının üst sokağında bulunan ve 15 – 20 hanenin kullandığı güzergahın çamur ve harfiyat içerisinde olması vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Toki inşaatı nedeniyle daha önce rafiğe açık olan yolun yaklaşık 2 aydır araç ulaşımına ve yaya ulaşımına imkan tanımaması mahalleliyi çığırdan çıkardı. Yaklaşık 2 aydır bu sorunu kimsenin görmediğini ifade eden mahalle sakinlerinden Seda Henden, Toki evlerinin hem üzerinde kendi apartmanlarında ikame ettiğini belirterek, gazetemize yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 2 aydır bu yolu kullanamıyoruz. Çamurdan yolda yürüme şansımız yok. Yolun kapalı olması nedeniyle dolmuşlarda bu güzergahtan geçmiyor. 15 - 20 hanenin ulaşımını sağlayan bu yol Toki İnşaatı nedeniyle insanları mağdur ediyor. Akşamdan sabaha bina dikenler bir zahmet bu yolu da bitirsinler. Artık dayanacak üçümüz kalmadı. Bugün hastaneye gidebilmek için bu yolu kullanmak durumunda kaldım. Ama sonuç içler acısı. Her taraf çamurla kaplı. Bu yolun bir an önce yapılmasını talep ediyorum” dedi. Bu mahallede okula iden öğrencilerin de bulunduğunu ifade eden Henden, “Burada birçok çocuk okula gidiyor. Yetişkinlerin bu yoldan geçmesi zor iken küçücük çocuklar ise bu yolu maalesef kullanamıyor. Özel arabası olanlar arka taraftan dolanabiliyor. Ama imkanı olmayanlar ne yazık ki mağdur ediliyor” diye konuştu.
Pazarsuyu Emecen Mahallesinde yapımı devam eden Toki evleri çevre halkının yol hakkını gasp ediyor.

Toki inşaatının üst sokağında bulunan ve 15 – 20 hanenin kullandığı güzergahın çamur ve harfiyat içerisinde olması vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Toki inşaatı nedeniyle daha önce rafiğe açık olan yolun yaklaşık 2 aydır araç ulaşımına ve yaya ulaşımına imkan tanımaması mahalleliyi çığırdan çıkardı.

Yaklaşık 2 aydır bu sorunu kimsenin görmediğini ifade eden mahalle sakinlerinden Seda Henden, Toki evlerinin hem üzerinde kendi apartmanlarında ikame ettiğini belirterek, gazetemize yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 2 aydır bu yolu kullanamıyoruz. Çamurdan yolda yürüme şansımız yok. Yolun kapalı olması nedeniyle dolmuşlarda bu güzergahtan geçmiyor. 15 - 20 hanenin ulaşımını sağlayan bu yol Toki İnşaatı nedeniyle insanları mağdur ediyor. Akşamdan sabaha bina dikenler bir zahmet bu yolu da bitirsinler. Artık dayanacak üçümüz kalmadı. Bugün hastaneye gidebilmek için bu yolu kullanmak durumunda kaldım. Ama sonuç içler acısı. Her taraf çamurla kaplı. Bu yolun bir an önce yapılmasını talep ediyorum” dedi.

Bu mahallede okula iden öğrencilerin de bulunduğunu ifade eden Henden, “Burada birçok çocuk okula gidiyor. Yetişkinlerin bu yoldan geçmesi zor iken küçücük çocuklar ise bu yolu maalesef kullanamıyor. Özel arabası olanlar arka taraftan dolanabiliyor. Ama imkanı olmayanlar ne yazık ki mağdur ediliyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.