GELİN VE DAMADA ARKADAŞLARINDAN KURAN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI

GÜNDEM 09.11.2020 - 16:49, Güncelleme: 09.11.2020 - 16:49 4138+ kez okundu.
 

GELİN VE DAMADA ARKADAŞLARINDAN KURAN-I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI

Bulancak’ta Rüyam Düğün salonunda yapılan düğünle dünya evine giren Cengiz Aydın-Tuğba Torun çiftine Bulancak İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak ile Giresun İyi Parti Başkan Yardımcısı Deniz Yeniay tarafından Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.
Bulancak’ta Bekçi olarak görev yapan damat Cengiz Aydın ve gelin Tuğba Torun’u arkadaşları düzenlenen düğününde yalnız bırakmadı. Bulancak Gençlik Kolları İlçe Başkanı Süleyman Bayrak, “Bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuz için sizler gibi bizler de çok mutluyuz. Aslında çok söylenecek şey var, ama kendilerine çok önemli bir nasihatim olacak. Birincisi, inançlarımızın ve dinimizin kutsal değerlerimizden hiç bir zaman ayrılmamalı ve o yönde evlatlar yetiştirmesi, ikincisi de vatanımızın, bayrağımızın bağımsızlığını ve devamını, güçlendirmesini sağlayacak iyi evlatlar yetiştirmeleridir. Bunun da simgesi olan ve birliğimizin geleneksel hale getirdiği kutsal kitabımız ve bağımsızlığımızın simgesi olan bayrağımızı kendilerine takdim ediyoruz. Allah’ım bu ezanları minarelerimizden hiçbir zaman eksik etmesin ve bayrağımızı da gönderden yerlere hiç bir zaman indirmesin” diye belirtti. Verilen Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek teslim alan Tuğba Torun ve Cengiz Aydın, bu hediyelerden büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirttiler.   Haber Foto: Erol Küçük  
Bulancak’ta Rüyam Düğün salonunda yapılan düğünle dünya evine giren Cengiz Aydın-Tuğba Torun çiftine Bulancak İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak ile Giresun İyi Parti Başkan Yardımcısı Deniz Yeniay tarafından Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye edildi.

Bulancak’ta Bekçi olarak görev yapan damat Cengiz Aydın ve gelin Tuğba Torun’u arkadaşları düzenlenen düğününde yalnız bırakmadı. Bulancak Gençlik Kolları İlçe Başkanı Süleyman Bayrak, “Bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuz için sizler gibi bizler de çok mutluyuz. Aslında çok söylenecek şey var, ama kendilerine çok önemli bir nasihatim olacak. Birincisi, inançlarımızın ve dinimizin kutsal değerlerimizden hiç bir zaman ayrılmamalı ve o yönde evlatlar yetiştirmesi, ikincisi de vatanımızın, bayrağımızın bağımsızlığını ve devamını, güçlendirmesini sağlayacak iyi evlatlar yetiştirmeleridir. Bunun da simgesi olan ve birliğimizin geleneksel hale getirdiği kutsal kitabımız ve bağımsızlığımızın simgesi olan bayrağımızı kendilerine takdim ediyoruz. Allah’ım bu ezanları minarelerimizden hiçbir zaman eksik etmesin ve bayrağımızı da gönderden yerlere hiç bir zaman indirmesin” diye belirtti.

Verilen Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek teslim alan Tuğba Torun ve Cengiz Aydın, bu hediyelerden büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirttiler.

 

Haber Foto: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.