YENİDEN REFAH GENÇLİK KOLLARI, SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

SİYASET 09.11.2020 - 16:30, Güncelleme: 09.11.2020 - 16:30 3295+ kez okundu.
 

YENİDEN REFAH GENÇLİK KOLLARI, SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bulancak Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Marmara Üniversitesi İİBF-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Mezunu Mehmet Bulduk gazetemize özel açıklamalarda bulunarak ilçede yapılan ve de yapılacak çalışmalardan söz etti.
Mehmet Bulduk yaptığı açıklamada; “Aziz Bulancak halkını hürmet ve muhabbetle selamlıyoruz. Yeniden Refah Partimizin Bulancak Gençlik Kolları olarak yürütmekte olduğumuz birçok çalışmadan biri olan; ilçemiz gençlerine temiz bir sosyal ortam hazırlama amacıyla başlattığımız gençlik merkezi organizasyonumuzun altyapı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Gençlerimiz için gerek eğlence gerekse sosyal, kültürel ve akademik bir eğitim yuvası olmasını planladığımız merkezimizin Bulancak halkına ve gençliğine büyük yararlar sağlayacağına inancımız tamdır. Açılışından itibaren de hedeflediği faaliyet kollarıyla ilgili de bilgilendirmeler yapılacaktır. Öte yandan Gençlik Kollarımız saha çalışmalarıyla, geliştirdikleri projelerle inanıyoruz ki önümüzdeki süreçte Bulancak’ta göz dolduracaklar. Bu projelerden ilki olan ‘Siftah Zarfı’ projemiz unutulan/ unutulmaya yüz tutan bir değerimizi yeniden canlandırmayı hedefliyor. Haftanın bir günü, günün ilk ışıklarıyla esnafımızla buluşturduğumuz siftah zarflarımız, içinde siftahın tanımı, esnaf duası ve sembolik bir siftah parası barındırıyor. Şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetimiz çok güzel tepkiler aldı ve birçok esnafımızın teveccühüne mazhar oldu. Bu bizim azmimizi ve gayretimizi arttırmakla birlikte yüklendiğimiz sorumluluğun ne denli önemli olduğunu kavramamıza da vesile oluyor. Halkımız yıllarca alıştırıldığı tüm o yönetimsel kalıplardan sıkıldı. ‘Yöneticilerin tahakkümü’ yerine biz geliştirdiğimiz projelerle ve yürüteceğimiz çalışmalarla “idarecilerin hizmeti” anlayışını tekrar Türk Siyasetine kazandıracak ve halkımıza bu anlamda da rahat bir nefes aldıracağız. Gençlerimizin ve yarınlarımızın sahibi, göz aydınlığımız çocuklarımızın daha temiz bir çevrede, güven ve huzurla yaşayabilmeleri için her alanda çalışmalar yürüteceğiz. Daha güzel bir gelecek için biz varız, Yeniden Refah Partimiz var”  dedi.   Haber : Erol Küçük
Bulancak Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Marmara Üniversitesi İİBF-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Mezunu Mehmet Bulduk gazetemize özel açıklamalarda bulunarak ilçede yapılan ve de yapılacak çalışmalardan söz etti.

Mehmet Bulduk yaptığı açıklamada; “Aziz Bulancak halkını hürmet ve muhabbetle selamlıyoruz. Yeniden Refah Partimizin Bulancak Gençlik Kolları olarak yürütmekte olduğumuz birçok çalışmadan biri olan; ilçemiz gençlerine temiz bir sosyal ortam hazırlama amacıyla başlattığımız gençlik merkezi organizasyonumuzun altyapı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Gençlerimiz için gerek eğlence gerekse sosyal, kültürel ve akademik bir eğitim yuvası olmasını planladığımız merkezimizin Bulancak halkına ve gençliğine büyük yararlar sağlayacağına inancımız tamdır. Açılışından itibaren de hedeflediği faaliyet kollarıyla ilgili de bilgilendirmeler yapılacaktır. Öte yandan Gençlik Kollarımız saha çalışmalarıyla, geliştirdikleri projelerle inanıyoruz ki önümüzdeki süreçte Bulancak’ta göz dolduracaklar. Bu projelerden ilki olan ‘Siftah Zarfı’ projemiz unutulan/ unutulmaya yüz tutan bir değerimizi yeniden canlandırmayı hedefliyor. Haftanın bir günü, günün ilk ışıklarıyla esnafımızla buluşturduğumuz siftah zarflarımız, içinde siftahın tanımı, esnaf duası ve sembolik bir siftah parası barındırıyor. Şu ana kadar gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetimiz çok güzel tepkiler aldı ve birçok esnafımızın teveccühüne mazhar oldu. Bu bizim azmimizi ve gayretimizi arttırmakla birlikte yüklendiğimiz sorumluluğun ne denli önemli olduğunu kavramamıza da vesile oluyor. Halkımız yıllarca alıştırıldığı tüm o yönetimsel kalıplardan sıkıldı. ‘Yöneticilerin tahakkümü’ yerine biz geliştirdiğimiz projelerle ve yürüteceğimiz çalışmalarla “idarecilerin hizmeti” anlayışını tekrar Türk Siyasetine kazandıracak ve halkımıza bu anlamda da rahat bir nefes aldıracağız. Gençlerimizin ve yarınlarımızın sahibi, göz aydınlığımız çocuklarımızın daha temiz bir çevrede, güven ve huzurla yaşayabilmeleri için her alanda çalışmalar yürüteceğiz. Daha güzel bir gelecek için biz varız, Yeniden Refah Partimiz var”  dedi.

 

Haber : Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.