GÜRSOY, VADİ İSTANBUL’DA TAKI STANDI AÇTI

GÜNDEM 09.11.2020 - 15:36, Güncelleme: 09.11.2020 - 15:36 5086+ kez okundu.
 

GÜRSOY, VADİ İSTANBUL’DA TAKI STANDI AÇTI

Gürsoy Eczanesi sahibi Eczacı Basri Gürsoy’un kızı aynı zamanda Bulancak Özel Güldeniz ve Rehabilitasyon merkezi kurucusu Gülten Gürsoy İstanbul Ayazağa Vadi İstanbul Fuarında altın-gümüş takı standı açtı.
3 gün süren sergisi büyük ilgi gördü. Bu alanda daha önce birikimi olan Gülten Gürsoy kardeşi Deniz’in desteği ile bu işe atıldı. Kardeşi Deniz Gürsoy’un bu alanda atölyesi ile de yurt dışı ihracatlarını yapmaya başladı. Gülten Gürsoy gazetemize yaptığı açıklamada, “Bahçeşehir Üniversitede okurken Lidyana’da bu işle 2 sene çalıştım, Giresun’a gelince bu işi ilerletip kardeşim Deniz Avrupa’ya ihraç yaparken bende Türkiye’de başladım. Artık 2 yıldan bu yana bu işle ilgileniyorum. Kardeşim Deniz’de sağolsun bana cesaret verdi. Günümüzde altın fiyatındaki artış sonrasında düğün yapacak çiftler altın kaplama gümüş takılara yöneldi. Korona virüs (Covid-19) tedbirleri sonrası açılan düğün sezonunda altın fiyatlarında yeniden artış görülmeye başlandı. Altın fiyatlarının artması, düğün yapacak veya düğünlere takı götürecek vatandaşları düşündürüyor. Alternatif arayan vatandaşlar ise çözümü gümüş takılarda buldu. Özellikle altın kaplama gümüş takılar hem fiyatları hem de görünüşleri ile cazip hale geldi. Maddi durumu yetersiz olan vatandaşlar bu yöntem ile altının dörtte bir fiyatına gümüş takıları alabiliyor. Maliyetin düşük olması, altın kaplama gümüşlere ilgiyi her geçen gün arttırıyor” dedi.   Haber: Erol Küçük  
Gürsoy Eczanesi sahibi Eczacı Basri Gürsoy’un kızı aynı zamanda Bulancak Özel Güldeniz ve Rehabilitasyon merkezi kurucusu Gülten Gürsoy İstanbul Ayazağa Vadi İstanbul Fuarında altın-gümüş takı standı açtı.

3 gün süren sergisi büyük ilgi gördü. Bu alanda daha önce birikimi olan Gülten Gürsoy kardeşi Deniz’in desteği ile bu işe atıldı. Kardeşi Deniz Gürsoy’un bu alanda atölyesi ile de yurt dışı ihracatlarını yapmaya başladı. Gülten Gürsoy gazetemize yaptığı açıklamada, “Bahçeşehir Üniversitede okurken Lidyana’da bu işle 2 sene çalıştım, Giresun’a gelince bu işi ilerletip kardeşim Deniz Avrupa’ya ihraç yaparken bende Türkiye’de başladım. Artık 2 yıldan bu yana bu işle ilgileniyorum. Kardeşim Deniz’de sağolsun bana cesaret verdi. Günümüzde altın fiyatındaki artış sonrasında düğün yapacak çiftler altın kaplama gümüş takılara yöneldi. Korona virüs (Covid-19) tedbirleri sonrası açılan düğün sezonunda altın fiyatlarında yeniden artış görülmeye başlandı. Altın fiyatlarının artması, düğün yapacak veya düğünlere takı götürecek vatandaşları düşündürüyor. Alternatif arayan vatandaşlar ise çözümü gümüş takılarda buldu. Özellikle altın kaplama gümüş takılar hem fiyatları hem de görünüşleri ile cazip hale geldi. Maddi durumu yetersiz olan vatandaşlar bu yöntem ile altının dörtte bir fiyatına gümüş takıları alabiliyor. Maliyetin düşük olması, altın kaplama gümüşlere ilgiyi her geçen gün arttırıyor” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.