BULANCAK’A YAKIŞMAYAN OLAY!

GÜNDEM 05.11.2020 - 17:50, Güncelleme: 05.11.2020 - 17:50 3563+ kez okundu.
 

BULANCAK’A YAKIŞMAYAN OLAY!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar evinin önünde kendisine küfür ve hakaret ettiği iddia edilen şahsa silahla karşılık verdi.
Çarşamba akşamı saat 22.45 sularında Bulancak’ta meydana gelen silahlı yaralama olayında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçede esnaflık yaptığı öğrenilen Armağan Kuru isimli vatandaşı silahla yaraladı. Alınan bilgiye göre Belediye Başkanı Recep Yakar’ın evinin otoparkında meydana gelen olayda Bulancak Cumhuriyet Meydanında çay ocağı işleten Armağan Kuru isimli vatandaşın Başkan Yakar’a küfür ve hakaret ettiği iddiası ile Başkan Yakar tarafından silah ile vurularak yaralandığı öğrenildi. Çok yönlü soruşturmanın başlatıldığı silahlı yaralama olayında, Başkan Yakar’ın evinin otoparkında gerçekleşen olayın sözlü tartışma sonrası başladığı ve Başkan Yakar’ın silahı ile Kuru’ya ateş etmesi ile sonuçlandığı kaydedildi. Olay sonrası yaralanan Kuru’nun ilk olarak Bulancak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı ve ardından Giresun Devlet Hastanesine sevk edilerek ameliyata alındığı ve henüz ifadesine başvurulamadığı öğrenildi. Başkan Yakar’ın ise olay gecesi Giresun İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesinin alınmasının ardından Perşembe günü çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kaldığı bilgisine ulaşıldı. Güvenlik kamera kayıtlarının ve tanıkların dinlenmesinin ardından olayın netlik kazanacağı ifade edilirken, olayın meydana geliş şekli bakımından Başkan Yakar ve yaralı vatandaşın birbirlerini suçladıkları ileri sürüldü. Öte yandan olay mahallinde Başkan Yakar’ın yanında eşi ve çocuğunun da bulunduğu kaydedilirken, Kuru’nun ise yanında bir arkadaşının olduğu ve o kişinin emniyetteki ifadesinden sonra serbest kaldığı öğrenildi.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar evinin önünde kendisine küfür ve hakaret ettiği iddia edilen şahsa silahla karşılık verdi.

Çarşamba akşamı saat 22.45 sularında Bulancak’ta meydana gelen silahlı yaralama olayında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçede esnaflık yaptığı öğrenilen Armağan Kuru isimli vatandaşı silahla yaraladı.

Alınan bilgiye göre Belediye Başkanı Recep Yakar’ın evinin otoparkında meydana gelen olayda Bulancak Cumhuriyet Meydanında çay ocağı işleten Armağan Kuru isimli vatandaşın Başkan Yakar’a küfür ve hakaret ettiği iddiası ile Başkan Yakar tarafından silah ile vurularak yaralandığı öğrenildi.

Çok yönlü soruşturmanın başlatıldığı silahlı yaralama olayında, Başkan Yakar’ın evinin otoparkında gerçekleşen olayın sözlü tartışma sonrası başladığı ve Başkan Yakar’ın silahı ile Kuru’ya ateş etmesi ile sonuçlandığı kaydedildi.

Olay sonrası yaralanan Kuru’nun ilk olarak Bulancak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı ve ardından Giresun Devlet Hastanesine sevk edilerek ameliyata alındığı ve henüz ifadesine başvurulamadığı öğrenildi.

Başkan Yakar’ın ise olay gecesi Giresun İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesinin alınmasının ardından Perşembe günü çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Güvenlik kamera kayıtlarının ve tanıkların dinlenmesinin ardından olayın netlik kazanacağı ifade edilirken, olayın meydana geliş şekli bakımından Başkan Yakar ve yaralı vatandaşın birbirlerini suçladıkları ileri sürüldü.

Öte yandan olay mahallinde Başkan Yakar’ın yanında eşi ve çocuğunun da bulunduğu kaydedilirken, Kuru’nun ise yanında bir arkadaşının olduğu ve o kişinin emniyetteki ifadesinden sonra serbest kaldığı öğrenildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.