KOCAMAN MUTFAK AÇILDI

GÜNDEM 02.11.2020 - 16:29, Güncelleme: 02.11.2020 - 16:29 3703+ kez okundu.
 

KOCAMAN MUTFAK AÇILDI

Ev ürünleri sektörünün vazgeçilmezi olan mutfak malzemeleri her gün gelişen modelleri ile hayatımızda yer ediyor.
Bulancak’ın tanımış simalarından spor uzmanı ve WellnessArenaPlus işletme sahibi Volkan Cindemir ve Erhan Kocaman’ın işleteceği Kocaman Mutfak Showrom, 31 Ekim Cumartesi günü yapılan törenle açıldı. Bulancak Mahallesi Osman Gedikali Caddesi No. 29’da Bulancak Belediye Kültür Sitesi adresindeki açılışı Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, Volkan Cindemir, Erhan Kocaman birlikte yaptı. Yıldız Haber Gazetesi olarak hayırlı olsun diyoruz.    
Ev ürünleri sektörünün vazgeçilmezi olan mutfak malzemeleri her gün gelişen modelleri ile hayatımızda yer ediyor.

Bulancak’ın tanımış simalarından spor uzmanı ve WellnessArenaPlus işletme sahibi Volkan Cindemir ve Erhan Kocaman’ın işleteceği Kocaman Mutfak Showrom, 31 Ekim Cumartesi günü yapılan törenle açıldı.

Bulancak Mahallesi Osman Gedikali Caddesi No. 29’da Bulancak Belediye Kültür Sitesi adresindeki açılışı Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, Volkan Cindemir, Erhan Kocaman birlikte yaptı. Yıldız Haber Gazetesi olarak hayırlı olsun diyoruz.    

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.