TÜM PROGRAMLAR PANDEMİ KOŞULARINA UYGUN BİÇİMLENDİRİLDİ

GÜNDEM 31.10.2020 - 10:38, Güncelleme: 31.10.2020 - 10:38 2780+ kez okundu.
 

TÜM PROGRAMLAR PANDEMİ KOŞULARINA UYGUN BİÇİMLENDİRİLDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Birol Yelekin'in katılımıyla Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi ev sahipliğinde İl Eşgüdüm Toplantısı yapıldı.
Toplantıya Atatürkçü Düşünce Derneği  Giresun Şube Başkanı Oğuzcan Özdemir, Atatürkçü Düşünce Derneği Bulancak Şube Başkanı Mevlüde Bıyık ve Atatürkçü Düşünce Derneği Tirebolu Şube Başkanı Bahri Köksal’da katıldı. Yapılan bildirgede şu ifadeler yer aldı; “Büyük Türk Milleti; Cumhuriyet Bayramımızın 97.yıl dönümünü, büyük bir coşkuyla kutlama kararlılığındayız. Hiçbir bahane, Cumhuriyet Bayramımızı kutlamaya engel olamayacaktır. Buna izin vermeyeceğiz. 02.10.2020 tarihli 'Koronavirüs Ek Tedbirleri' konulu, İçişleri Bakanlığı Genelgesi, içerik olarak ne Cumhuriyet Bayramımızı kutlamaya engel değildir. Mülki İdare Amirlerinin bu genelgeyi bahane etmelerine de izin verilmemelidir. Bu nedenle 17.10.2020 tarihli Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantımızda, Genel Başkanımız tarafından İçişleri bakanına mektup yazılmıştır. Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubelerimiz tarafından il merkezindeki ve ilçelerimizde Atatürk anıtları çiçek bahçesine dönüştürülecektir. Cumhuriyet Gazetesi tarafından tüm yurtta olduğu gibi Giresun'da da 29 Ekim günü 'ADD'nin Cumhuriyetimizin 97.yıl dönümü hediyesidir' ibaresiyle Atatürk Posteri dağıtımı yapacaktır. Şubelerimiz çağrılması durumunda resmi törenlere ve yapılacak resmi etkinliklere katılacaktır. 29 Ekim 2020 Perşembe günü gün boyunca üyelerimizi ve değerli hemşerilerimizi şubelerimiz tarafından çiçek bahçesine dönüştürülecek Atatürk Anıtına davet etmektedir. 29 Ekim 2020  günü saat 13.00 Atatürk anıtları önünde Çelenk Töreni ve Basın açıklamamızı gerçekleştireceğiz. Tüm program akışlarımız pandemi koşullarına uygun olarak biçimlendirilecektir. Hiçbir bahane Cumhuriyetimizin 97.yıldönümünü kutlamamıza engel olamayacaktır. Yaşasın Cumhuriyet”
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Birol Yelekin'in katılımıyla Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi ev sahipliğinde İl Eşgüdüm Toplantısı yapıldı.

Toplantıya Atatürkçü Düşünce Derneği  Giresun Şube Başkanı Oğuzcan Özdemir, Atatürkçü Düşünce Derneği Bulancak Şube Başkanı Mevlüde Bıyık ve Atatürkçü Düşünce Derneği Tirebolu Şube Başkanı Bahri Köksal’da katıldı.

Yapılan bildirgede şu ifadeler yer aldı; “Büyük Türk Milleti; Cumhuriyet Bayramımızın 97.yıl dönümünü, büyük bir coşkuyla kutlama kararlılığındayız. Hiçbir bahane, Cumhuriyet Bayramımızı kutlamaya engel olamayacaktır. Buna izin vermeyeceğiz. 02.10.2020 tarihli 'Koronavirüs Ek Tedbirleri' konulu, İçişleri Bakanlığı Genelgesi, içerik olarak ne Cumhuriyet Bayramımızı kutlamaya engel değildir. Mülki İdare Amirlerinin bu genelgeyi bahane etmelerine de izin verilmemelidir. Bu nedenle 17.10.2020 tarihli Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantımızda, Genel Başkanımız tarafından İçişleri bakanına mektup yazılmıştır. Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubelerimiz tarafından il merkezindeki ve ilçelerimizde Atatürk anıtları çiçek bahçesine dönüştürülecektir. Cumhuriyet Gazetesi tarafından tüm yurtta olduğu gibi Giresun'da da 29 Ekim günü 'ADD'nin Cumhuriyetimizin 97.yıl dönümü hediyesidir' ibaresiyle Atatürk Posteri dağıtımı yapacaktır. Şubelerimiz çağrılması durumunda resmi törenlere ve yapılacak resmi etkinliklere katılacaktır. 29 Ekim 2020 Perşembe günü gün boyunca üyelerimizi ve değerli hemşerilerimizi şubelerimiz tarafından çiçek bahçesine dönüştürülecek Atatürk Anıtına davet etmektedir. 29 Ekim 2020  günü saat 13.00 Atatürk anıtları önünde Çelenk Töreni ve Basın açıklamamızı gerçekleştireceğiz. Tüm program akışlarımız pandemi koşullarına uygun olarak biçimlendirilecektir. Hiçbir bahane Cumhuriyetimizin 97.yıldönümünü kutlamamıza engel olamayacaktır. Yaşasın Cumhuriyet”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.