BATEM’DEN PEDALLI DEZENFEKTAN STANDI

GÜNDEM 26.10.2020 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2547+ kez okundu.
 

BATEM’DEN PEDALLI DEZENFEKTAN STANDI

Meslek liselerinin ülke üretimine azami katkı sağladığı bilindik bir gerçek olmakla birlikte özellikle covid-19 salgını süresince başta sağlık alanında olmak üzere yaptığı katkılar da takdire şayandır.
Yapılan üretim çalışmaları meslek liselerinin ülke ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu ve ‘Meslek Lisesi Memleket Meselesi’ gerçeğini bir kez daha teyit etmiştir. Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de covid-19 sürecinde sağlıkçılarımız için ürettiği siperliklerin ardından el dezenfektan standı üreterek kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetine sunmuştu. Şimdi de ‘pedallı dezenfektan standı’ üreterek çalışmalarına bir yenisini ekledi. Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından üretilen ve özellikle el değmeden dezenfektan kullanılmaya imkan sağlayan pedallı dezenfektan standı, hijyen kuralları açısından önemli fayda sağlamaktadır. Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu; “Üretim olmadan millî olmak, milli teknoloji hamlesine katkıda bulunmak mümkün değil. Bu şuurla üreten Türkiye'de ve covid-19 ile mücadelede ‘Biz de varız!’ diyen idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor ve onları ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.  
Meslek liselerinin ülke üretimine azami katkı sağladığı bilindik bir gerçek olmakla birlikte özellikle covid-19 salgını süresince başta sağlık alanında olmak üzere yaptığı katkılar da takdire şayandır.

Yapılan üretim çalışmaları meslek liselerinin ülke ekonomisi için ne kadar önemli olduğunu ve ‘Meslek Lisesi Memleket Meselesi’ gerçeğini bir kez daha teyit etmiştir.

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de covid-19 sürecinde sağlıkçılarımız için ürettiği siperliklerin ardından el dezenfektan standı üreterek kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetine sunmuştu. Şimdi de ‘pedallı dezenfektan standı’ üreterek çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından üretilen ve özellikle el değmeden dezenfektan kullanılmaya imkan sağlayan pedallı dezenfektan standı, hijyen kuralları açısından önemli fayda sağlamaktadır.

Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu; “Üretim olmadan millî olmak, milli teknoloji hamlesine katkıda bulunmak mümkün değil. Bu şuurla üreten Türkiye'de ve covid-19 ile mücadelede ‘Biz de varız!’ diyen idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza, öğrencilerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor ve onları ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.