İYİ PARTİ 3 YAŞINDA!

SİYASET 26.10.2020 - 15:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2086+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ 3 YAŞINDA!

İyi Parti Giresun İl başkanlığında 3. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaları yapıldı. Partili üyelerin katılımıyla parti binasında gerçekleşen 3. Yıl kutlamalarında katılımcılar büyük coşku ve heyecan yaşadı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlamalar, genel merkezden gönderilen tebrik ve kutlamaların okunmasıyla devam etti. Parti Sözcüsü ve İl Sekreteri Ali Ocak yaptığı açıklamada, “Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde partimize yapılan saldırı ve iftiralar kınanmış, birlik ve beraberlikle bu günlerin üstesinden gelineceği konuları defaatle belirtilmiştir. Genel Başkan Sayın Meral Akşener’in ve genel merkezin etrafında Giresun il ve ilçe yöneticileri ile parti üyelerimiz olarak topyekûn yanındayız” dedi. İl Başkanı Abdülkadir Eroğlu ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik sözü vererek İyi Partiye üye herkesin değerli olduğunu belirtti. Son günlerde gündem yaratan İyi Partiye saldırıyı kınayarak detaylı bilgiler veren Başkan Eroğlu, genel merkez yönetiminin yanında olduklarını bir kere daha teyit ederek, Salı günü Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısı ile disiplin sürecinin işletilmesini isteyeceklerini kaydetti.  
İyi Parti Giresun İl başkanlığında 3. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaları yapıldı. Partili üyelerin katılımıyla parti binasında gerçekleşen 3. Yıl kutlamalarında katılımcılar büyük coşku ve heyecan yaşadı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlamalar, genel merkezden gönderilen tebrik ve kutlamaların okunmasıyla devam etti.

Parti Sözcüsü ve İl Sekreteri Ali Ocak yaptığı açıklamada, “Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde partimize yapılan saldırı ve iftiralar kınanmış, birlik ve beraberlikle bu günlerin üstesinden gelineceği konuları defaatle belirtilmiştir. Genel Başkan Sayın Meral Akşener’in ve genel merkezin etrafında Giresun il ve ilçe yöneticileri ile parti üyelerimiz olarak topyekûn yanındayız” dedi.

İl Başkanı Abdülkadir Eroğlu ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik sözü vererek İyi Partiye üye herkesin değerli olduğunu belirtti.

Son günlerde gündem yaratan İyi Partiye saldırıyı kınayarak detaylı bilgiler veren Başkan Eroğlu, genel merkez yönetiminin yanında olduklarını bir kere daha teyit ederek, Salı günü Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısı ile disiplin sürecinin işletilmesini isteyeceklerini kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.