TEBESSÜM ÇOK ÖNEMLİ

GÜNDEM 12.10.2020 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2615+ kez okundu.
 

TEBESSÜM ÇOK ÖNEMLİ

Bulancak’ta faaliyet gösteren Akkaya Hırdavat Market’te çalışan kızlardan Aysun Yakan bu işyerinde çalıştığı 16 yıl süre içinde herkesin sevgisini kazandı.
Kasiyer olarak görev yapan Yakan, müşterilere karşı mütevazi, alçak gönüllü, ikna gücü mükemmel bir insan. Gazetemize konuşan Yakan, “16 yıldan bu yana Akkaya Hırdavat Market’te kasiyer olarak çalışıyorum. Ne mutlu bana ki herkesin sevgisini kazanmışım. Her nerede olursak olalım işine saygı duyan ve önemseyen insanlar olduğumuzu çalışanımıza karşı ispatlamak durumundayız. Gelen müşteriler, karşılarında mutlu, gülümseyen bireyler görmek istiyorlar. Bende başka bir yerden alışveriş yaparken bunu istiyorum karşımdaki insandan. O yüzden hayatta tebessüm çok önemli bir yer tutuyor” dedi.   Haber-Foto; Erol Küçük  
Bulancak’ta faaliyet gösteren Akkaya Hırdavat Market’te çalışan kızlardan Aysun Yakan bu işyerinde çalıştığı 16 yıl süre içinde herkesin sevgisini kazandı.

Kasiyer olarak görev yapan Yakan, müşterilere karşı mütevazi, alçak gönüllü, ikna gücü mükemmel bir insan. Gazetemize konuşan Yakan, “16 yıldan bu yana Akkaya Hırdavat Market’te kasiyer olarak çalışıyorum. Ne mutlu bana ki herkesin sevgisini kazanmışım. Her nerede olursak olalım işine saygı duyan ve önemseyen insanlar olduğumuzu çalışanımıza karşı ispatlamak durumundayız. Gelen müşteriler, karşılarında mutlu, gülümseyen bireyler görmek istiyorlar. Bende başka bir yerden alışveriş yaparken bunu istiyorum karşımdaki insandan. O yüzden hayatta tebessüm çok önemli bir yer tutuyor” dedi.

 

Haber-Foto; Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.