BULANCAK’IN EN GENÇ OKUL MÜDÜRÜ

GÜNDEM 08.10.2020 - 13:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4080+ kez okundu.
 

BULANCAK’IN EN GENÇ OKUL MÜDÜRÜ

Güzelyalı İlkokulu Müdürü Fuat Aydemir, İlköğretimi Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlköğretimde okurken Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Raci Hıdır’ın bu kez çalıştığı Güzelyalı İlkokulu’na Müdür olarak atanan Furkan Aydemir, aynı okulda öğretmeniyle çalışmanın güzel bir duygu olduğunu söyledi.
Aydemir’in öğrenci olduğu yıllarda öğretmeni olan ve bu okulda görevini sürdüren Raci Hıdır, Furkan Aydemir ile gurur duyduğunu belirterek, “Furkan çalışkan bir öğrencimizdi. Şimdi kendisiyle öğretmeni olarak çalışmak ayrı bir duygu. Şimdi okulumuza müdür oldu. Kendi öğrencimizin okulumuza müdür olması çok sevindirici ve gurur verici bir durum. Kendisini kutluyorum” dedi. Aydemir aynı zamanda Bulancak’ın en genç müdürü ünvanını da taşıyor. Ordu doğumlu evli ve bir çocuk babası olan 32 yaşında ki Furkan Aydemir Ankara Gazi Üniversitesi Sınıf öğretmenliğini bitirdikten sonra Giresun Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftiş Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans Mezunu. Aydemir, aynı zamanda Giresun Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. sınıf ve Uzef. İstanbul Adalet Bölümü 1. sınıf öğrencisi. Son olarak Tirebolu Çeğel Asım Yıldırım İlk/Ortaokul Müdür Yardımcısı iken, Bulancak Güzelyalı İlk/Ortaokul müdürü olarak 8 Eylül 2020 yılından itibaren başladı. Yıldız Haber Gazetesi olarak, Güzelyalı İlkokul/Ortaokul Müdürü olarak göreve başlayan Furkan Aydemir’i tebrik eder, başarılar dileriz.    
Güzelyalı İlkokulu Müdürü Fuat Aydemir, İlköğretimi Bulancak Sabiha Raşit Özdemir İlköğretimde okurken Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Raci Hıdır’ın bu kez çalıştığı Güzelyalı İlkokulu’na Müdür olarak atanan Furkan Aydemir, aynı okulda öğretmeniyle çalışmanın güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Aydemir’in öğrenci olduğu yıllarda öğretmeni olan ve bu okulda görevini sürdüren Raci Hıdır, Furkan Aydemir ile gurur duyduğunu belirterek, “Furkan çalışkan bir öğrencimizdi. Şimdi kendisiyle öğretmeni olarak çalışmak ayrı bir duygu. Şimdi okulumuza müdür oldu. Kendi öğrencimizin okulumuza müdür olması çok sevindirici ve gurur verici bir durum. Kendisini kutluyorum” dedi.

Aydemir aynı zamanda Bulancak’ın en genç müdürü ünvanını da taşıyor.

Ordu doğumlu evli ve bir çocuk babası olan 32 yaşında ki Furkan Aydemir Ankara Gazi Üniversitesi Sınıf öğretmenliğini bitirdikten sonra Giresun Üniversitesi Eğitim Yönetimi, Teftiş Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans Mezunu. Aydemir, aynı zamanda Giresun Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. sınıf ve Uzef. İstanbul Adalet Bölümü 1. sınıf öğrencisi. Son olarak Tirebolu Çeğel Asım Yıldırım İlk/Ortaokul Müdür Yardımcısı iken, Bulancak Güzelyalı İlk/Ortaokul müdürü olarak 8 Eylül 2020 yılından itibaren başladı.

Yıldız Haber Gazetesi olarak, Güzelyalı İlkokul/Ortaokul Müdürü olarak göreve başlayan Furkan Aydemir’i tebrik eder, başarılar dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.