KOVANLIK ÇPAL’DE EBA DESTEK NOKTASI

GÜNDEM 28.09.2020 - 14:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2941+ kez okundu.
 

KOVANLIK ÇPAL’DE EBA DESTEK NOKTASI

Geçtiğimiz ayda 81 ilde kurulan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açılışı gerçekleştirilen EBA destek noktalarından biride Kovanlık Çok programlı Anadolu Lisesinde kuruldu.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Hatipoğlu, “Bilgisayar ve internet erişimi olmayan çocuklarımız için okulumuzda 10 EBA Destek Noktası oluşturulmuş ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Koronavirüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için EBA destek noktası kuruldu. EBA destek noktasında teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilere gerekli imkanlar sunuluyor. EBA destek noktasında öğrencilere dijital eğitim araçları ve geniş bant internet erişimi sunuluyor. Bu alanlar okulun tespit ettiği, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan tüm öğrenciler tarafından kullanılabilecek” dedi. Haber; Erol Küçük  
Geçtiğimiz ayda 81 ilde kurulan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açılışı gerçekleştirilen EBA destek noktalarından biride Kovanlık Çok programlı Anadolu Lisesinde kuruldu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet Hatipoğlu, “Bilgisayar ve internet erişimi olmayan çocuklarımız için okulumuzda 10 EBA Destek Noktası oluşturulmuş ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Koronavirüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için EBA destek noktası kuruldu. EBA destek noktasında teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilere gerekli imkanlar sunuluyor. EBA destek noktasında öğrencilere dijital eğitim araçları ve geniş bant internet erişimi sunuluyor. Bu alanlar okulun tespit ettiği, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan tüm öğrenciler tarafından kullanılabilecek” dedi.

Haber; Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.