HASAN YAYINDA 15 EKİM’DE BAŞLIYOR

GÜNDEM 24.09.2020 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4153+ kez okundu.
 

HASAN YAYINDA 15 EKİM’DE BAŞLIYOR

Uzun yıllardan bu yana Radyo Besk ve Radyo Türk’de dinleyicileri ile buluşan Hasan Yayında, 15 Ekim’de yeniden yerel sanatçıları ağırlamaya başlıyor. 2008 yılında bu işe başlayan ve bu zamana kadar 3 program yapan Hasan Kurt, kendine özgü üslubu ve sevecen tavırlarıyla dinleyenleri mest ediyor.
Sabah ve akşam programları yaparak yaptığı programları sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlayan Hasan Yayında, “12 yıl önce bu işe başladım. Vural Usta’dan çok şey öğrendim. Hasan Yayında benim 3’üncü program adım. İlki Gurbet Yolları, ikincisi Hasan ile Duygusal Saatler ve üçüncüsü de Hasan Yayında’dır. Hasan Yayında hepsinden fazla etkileşim gördü bu zamana kadar. Yani Hasan Yayında patladı gitti. Bulancak'ta Giresun'da nerede olursam olayım ‘Hasan Yayında abi sen misin?’, ‘Sayende hoş geldin’ gibi sevgi cümleleri ile karşılanıyorum. İstanbul'a bile gittiğimde gurbetçilerimiz ‘Hoş geldin Hasan Yayında Hoş geldin’ diye beni karşılıyorlar. Gerçekten mutlu olacak şeyler bunlar. Bir de bu yapmış olduğunuz canlı yayınlara sponsor olmak isteyenler bana ulaşabilirler. Şu zor günlerde halkımızı bir nebze mutlu edebileceksek canlı yayınlarla ne mutlu bizlere” dedi. Hasan Yayında’yı canlı seyredebilmek için Facebook’ta Hasan Yayında Fan, Youtube’de Hasan Yayında ve Instagram’da Hasan Yayında Official sayfalarını takip edebilirsiniz.
Uzun yıllardan bu yana Radyo Besk ve Radyo Türk’de dinleyicileri ile buluşan Hasan Yayında, 15 Ekim’de yeniden yerel sanatçıları ağırlamaya başlıyor. 2008 yılında bu işe başlayan ve bu zamana kadar 3 program yapan Hasan Kurt, kendine özgü üslubu ve sevecen tavırlarıyla dinleyenleri mest ediyor.

Sabah ve akşam programları yaparak yaptığı programları sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlayan Hasan Yayında, “12 yıl önce bu işe başladım. Vural Usta’dan çok şey öğrendim. Hasan Yayında benim 3’üncü program adım. İlki Gurbet Yolları, ikincisi Hasan ile Duygusal Saatler ve üçüncüsü de Hasan Yayında’dır. Hasan Yayında hepsinden fazla etkileşim gördü bu zamana kadar. Yani Hasan Yayında patladı gitti. Bulancak'ta Giresun'da nerede olursam olayım ‘Hasan Yayında abi sen misin?’, ‘Sayende hoş geldin’ gibi sevgi cümleleri ile karşılanıyorum. İstanbul'a bile gittiğimde gurbetçilerimiz ‘Hoş geldin Hasan Yayında Hoş geldin’ diye beni karşılıyorlar. Gerçekten mutlu olacak şeyler bunlar. Bir de bu yapmış olduğunuz canlı yayınlara sponsor olmak isteyenler bana ulaşabilirler. Şu zor günlerde halkımızı bir nebze mutlu edebileceksek canlı yayınlarla ne mutlu bizlere” dedi.

Hasan Yayında’yı canlı seyredebilmek için Facebook’ta Hasan Yayında Fan, Youtube’de Hasan Yayında ve Instagram’da Hasan Yayında Official sayfalarını takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.