1’İNCİ SINIFLARIN SETLERİ BAŞKAN AMCALARINDAN

GÜNDEM 21.09.2020 - 16:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3763+ kez okundu.
 

1’İNCİ SINIFLARIN SETLERİ BAŞKAN AMCALARINDAN

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu öğrencilere destek olmaya devam ediyor.
Piraziz Belediyesi yüz yüze eğitim öncesi ilkokul 1’inci sınıf öğrencilerine kırtasiye seti ve maske hediye etti. Başkan Görgülüoğlu'nun talimatları doğrultusunda belediye ekipleri 1’inci sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere kırtasiye setini ve maskeleri okul müdürlerine teslim etti. Başkan Görgülüoğlu her şeyin başının eğitim olduğunu gençlere ve çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu sosyal belediyecilik kapsamında çocuklar için eğitimin her alanında yardımlara devam edeceklerini söyledi.  
Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

Piraziz Belediyesi yüz yüze eğitim öncesi ilkokul 1’inci sınıf öğrencilerine kırtasiye seti ve maske hediye etti. Başkan Görgülüoğlu'nun talimatları doğrultusunda belediye ekipleri 1’inci sınıf öğrencilerine dağıtılmak üzere kırtasiye setini ve maskeleri okul müdürlerine teslim etti.

Başkan Görgülüoğlu her şeyin başının eğitim olduğunu gençlere ve çocuklara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu sosyal belediyecilik kapsamında çocuklar için eğitimin her alanında yardımlara devam edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.