BETON MİKSERİ ÇARPTI, ARAÇ TAKLA ATTI

GÜNDEM 07.09.2020 - 09:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3887+ kez okundu.
 

BETON MİKSERİ ÇARPTI, ARAÇ TAKLA ATTI

Karadeniz Sahil Yolunda meydana gelen kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre Bulancak sahil yolunda meydana gelen kazada Ordu istikametinden Giresun  istikametine seyir halinde olan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 61 BY 004 plakalı beton mikseri, aynı istikamette seyir halinde olan Sinan Aydın idaresindeki 28 NM 140 plakalı araca arkadan çarparak refuja çarpmasına ve takla atmasına neden olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Sinan Aydın, Cahit Aydın, Necati Aydın, Kaan Aydın ve Fahri Güngör Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bulancak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Karadeniz Sahil Yolunda meydana gelen kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Bulancak sahil yolunda meydana gelen kazada Ordu istikametinden Giresun  istikametine seyir halinde olan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 61 BY 004 plakalı beton mikseri, aynı istikamette seyir halinde olan Sinan Aydın idaresindeki 28 NM 140 plakalı araca arkadan çarparak refuja çarpmasına ve takla atmasına neden olduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Sinan Aydın, Cahit Aydın, Necati Aydın, Kaan Aydın ve Fahri Güngör Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bulancak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.