VERGİ DAİRESİNE YENİ MÜDÜR ATANDI

GÜNDEM 04.09.2020 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 6063+ kez okundu.
 

VERGİ DAİRESİNE YENİ MÜDÜR ATANDI

Bulancak Vergi Dairesi Müdürü Adnan Kaman’ın tayin olmasından sonra Bulancak İlçe Vergi Dairesi Müdürü olarak tayin olan Muhsin Yıldırım, birkaç gün önce görevine başladı.
Kars İl Vergi Dairesi Müdürlüğünden Bulancak’a atanan müdür Yıldırım, “Bir Karadenizli olarak bu bölgenin yabancısı değilim. Rize Pazar doğumluyum. Bayburt, Rize Ardeşen ve son olarak ta Kars’ta vergi dairesi müdürlüğü yaptım. Bulancak’a sel afeti sebebiyle erken geldim. Bulancak esnafını bir süre sonra ziyaret etmeye başlayıp, ilçeyi tanımaya çalışacağım. Devlet vatandaş hep beraber işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz” dedi. Yıldız Haber Gazetesi olarak müdür Yıldırım’a hoş geldiniz, diyoruz.              
Bulancak Vergi Dairesi Müdürü Adnan Kaman’ın tayin olmasından sonra Bulancak İlçe Vergi Dairesi Müdürü olarak tayin olan Muhsin Yıldırım, birkaç gün önce görevine başladı.

Kars İl Vergi Dairesi Müdürlüğünden Bulancak’a atanan müdür Yıldırım, “Bir Karadenizli olarak bu bölgenin yabancısı değilim. Rize Pazar doğumluyum. Bayburt, Rize Ardeşen ve son olarak ta Kars’ta vergi dairesi müdürlüğü yaptım. Bulancak’a sel afeti sebebiyle erken geldim. Bulancak esnafını bir süre sonra ziyaret etmeye başlayıp, ilçeyi tanımaya çalışacağım. Devlet vatandaş hep beraber işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Yıldız Haber Gazetesi olarak müdür Yıldırım’a hoş geldiniz, diyoruz.              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.