BALIKÇILAR PALAMUTTAN UMUTLU

GÜNDEM 01.09.2020 - 18:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3580+ kez okundu.
 

BALIKÇILAR PALAMUTTAN UMUTLU

Av yasağının 1 Eylül'de kalkmasıyla Bulancak ve Piraziz’de ki balıkçılar, denize açıldı.
Şuan da bölgede az miktarda da olsa palamut bulunduğunu ifade eden Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hamdi Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu sezon ilk 3 ayda palamut açısından iyi geçeceğini tahmin ediyoruz” dedi. Başkan Arslan, teknelerin 1 Eylül itibarı ile avlanmaya çıktıklarını hatırlatarak, palamudun ufak olması nedeniyle ilk av gününün pek fazla verimli olmadığını kaydederek, ilerleyen günlerde bunun düzeleceğini tahmin ettiklerini söyledi. Öte yandan yasağın bitmesi ile birlikte palamutlar tanesi 10 liradan tezgahta yerini aldı.  
Av yasağının 1 Eylül'de kalkmasıyla Bulancak ve Piraziz’de ki balıkçılar, denize açıldı.

Şuan da bölgede az miktarda da olsa palamut bulunduğunu ifade eden Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hamdi Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu sezon ilk 3 ayda palamut açısından iyi geçeceğini tahmin ediyoruz” dedi.

Başkan Arslan, teknelerin 1 Eylül itibarı ile avlanmaya çıktıklarını hatırlatarak, palamudun ufak olması nedeniyle ilk av gününün pek fazla verimli olmadığını kaydederek, ilerleyen günlerde bunun düzeleceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Öte yandan yasağın bitmesi ile birlikte palamutlar tanesi 10 liradan tezgahta yerini aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.