BULANCAK FİNAL KURS ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞUYOR

GÜNDEM 31.08.2020 - 13:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4359+ kez okundu.
 

BULANCAK FİNAL KURS ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞUYOR

Nitelikli eğitim ve öğrencinin adresi Bulancak Final Kurs, 1 Eylül 2020 tarihinde eğitim ve öğretime başlıyor.
Bulancak İhsaniye Mah. Ayhan Dedelioğlu Sok. No : 6’da ki adresinde öğrencileri ile buluşacak olan Bulancak Final Kurs taraından gazetemize yapılan açıklamada, “Tecrübelerimizi gelişmiş teknolojik imkanlarla harmanlanıyor ve sizlere en kaliteli eğitimi vermeyi amaçlıyoruz” denildi. Veli, öğrenci, öğretmen ve rehberlik iletişiminde süreklilik sağlanması, öğrenci devamsızlıklarının dijital olarak ortamda verilmesi, deneme sınav sonuçlarının anında iletilmesi ve değerlendirilmesi, kullanılan kurumsal destekle velilerin öğrencileriyle ilgili bilgilere sürekli ve kesintisiz ulaşabilmesi sağlanacağı Bulancak Final Kurs, öğretmenlerini kamuoyuna tanıtarak eğitim sistemi hakkında bili verdiler. NEDEN FİNAL KURS? Çünkü FİNAL kendini sürekli güncelleyen çağın gerektirdiği yenilikleri takip eden, üniversite okul ve çeşitli kurslar bünyesinde barındıran dev bir eğitim ağıdır. Verdiği nitelikli eğitim sayesinde Türkiye’nin bir eğitimin markasıdır. Final’in eğitim kadrosu yılların imbiğinden süzülen deneyimli bir ekiptir. Yıllardır birlikte çalıştığımız öğretmenler var. Her yıl bünyemize kattığımız genç arkadaşlarımız deneyimli ekibin katkısıyla okullarımıza kazandırılıyor. Final’de deneyim ve dinamizmi birleştiren bir öğretmen profili var. Bulancak Final Kurs olarak öğrencilerimizi zorlu sınav maratonuna tam motivasyonla hazırlamaya kendilerine görev saymış öğretmenlerimiz ve rehberlik servisimizle sizlere hizmet vermeye hazırız. Çağa uyum sağlamak söz ile değil ortaya konulan vizyon ve üstlenilen misyon ile gerçekleşir. Gerçekleştirdiğimiz fiziki ve dijital dönüşüm sayesinde çağa uyum sağladığımızı biliyoruz, bu özgüvenle veli ve öğrencilerimizi kursumuza bekliyoruz. ‘Unutmayın ki hiçbir başarı tesadüf değildir’
Nitelikli eğitim ve öğrencinin adresi Bulancak Final Kurs, 1 Eylül 2020 tarihinde eğitim ve öğretime başlıyor.

Bulancak İhsaniye Mah. Ayhan Dedelioğlu Sok. No : 6’da ki adresinde öğrencileri ile buluşacak olan Bulancak Final Kurs taraından gazetemize yapılan açıklamada, “Tecrübelerimizi gelişmiş teknolojik imkanlarla harmanlanıyor ve sizlere en kaliteli eğitimi vermeyi amaçlıyoruz” denildi.

Veli, öğrenci, öğretmen ve rehberlik iletişiminde süreklilik sağlanması, öğrenci devamsızlıklarının dijital olarak ortamda verilmesi, deneme sınav sonuçlarının anında iletilmesi ve değerlendirilmesi,

kullanılan kurumsal destekle velilerin öğrencileriyle ilgili bilgilere sürekli ve kesintisiz ulaşabilmesi sağlanacağı Bulancak Final Kurs, öğretmenlerini kamuoyuna tanıtarak eğitim sistemi hakkında bili verdiler.

NEDEN FİNAL KURS?

Çünkü FİNAL kendini sürekli güncelleyen çağın gerektirdiği yenilikleri takip eden, üniversite okul ve çeşitli kurslar bünyesinde barındıran dev bir eğitim ağıdır. Verdiği nitelikli eğitim sayesinde Türkiye’nin bir eğitimin markasıdır. Final’in eğitim kadrosu yılların imbiğinden süzülen deneyimli bir ekiptir. Yıllardır birlikte çalıştığımız öğretmenler var. Her yıl bünyemize kattığımız genç arkadaşlarımız deneyimli ekibin katkısıyla okullarımıza kazandırılıyor. Final’de deneyim ve dinamizmi birleştiren bir öğretmen profili var.

Bulancak Final Kurs olarak öğrencilerimizi zorlu sınav maratonuna tam motivasyonla hazırlamaya kendilerine görev saymış öğretmenlerimiz ve rehberlik servisimizle sizlere hizmet vermeye hazırız. Çağa uyum sağlamak söz ile değil ortaya konulan vizyon ve üstlenilen misyon ile gerçekleşir. Gerçekleştirdiğimiz fiziki ve dijital dönüşüm sayesinde çağa uyum sağladığımızı biliyoruz, bu özgüvenle veli ve öğrencilerimizi kursumuza bekliyoruz. ‘Unutmayın ki hiçbir başarı tesadüf değildir’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.