VALİ ÜNLÜ’DEN ZİYARET

GÜNDEM 29.07.2020 - 16:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2885+ kez okundu.
 

VALİ ÜNLÜ’DEN ZİYARET

Vali Enver Ünlü, kurumları ziyaret ederek brifing almaya devam ediyor.
Vali Ünlü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci’den kurumun çalışmaları hakkında brifing aldı. Müdür Gürgenci, Vali Ünlü’ye müdürlüğün yerleşim, personel ve araç gereç durumu ile bağlı birimlerle ilgili bilgi sunarak, Giresun Adası, Giresun Kalesi, Tarihi Zeytinlik Evleri, turizm merkezleri, müzeler ve müzelerde bulunan kayıtlı envanterler, kültür varlıkları, Vakıflar Bölge Müdürlüğüne kayıtlı eserler, taşınmaz kültür varlıkları, turizm tesisleri ve turistik verilerle ilgili slayt eşliğinde ayrıntılı brifing sundu. Vali Ünlü, Giresun turizmine ivme kazandıracak çalışmaların kesintisiz devam ettirilerek, yeni çalışmalar ve projeler geliştirilmesi için yapılması gerekenlerin tekrar gözden geçirilmesi ve hızlandırılması talimatı verdi.
Vali Enver Ünlü, kurumları ziyaret ederek brifing almaya devam ediyor.

Vali Ünlü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci’den kurumun çalışmaları hakkında brifing aldı.

Müdür Gürgenci, Vali Ünlü’ye müdürlüğün yerleşim, personel ve araç gereç durumu ile bağlı birimlerle ilgili bilgi sunarak, Giresun Adası, Giresun Kalesi, Tarihi Zeytinlik Evleri, turizm merkezleri, müzeler ve müzelerde bulunan kayıtlı envanterler, kültür varlıkları, Vakıflar Bölge Müdürlüğüne kayıtlı eserler, taşınmaz kültür varlıkları, turizm tesisleri ve turistik verilerle ilgili slayt eşliğinde ayrıntılı brifing sundu.

Vali Ünlü, Giresun turizmine ivme kazandıracak çalışmaların kesintisiz devam ettirilerek, yeni çalışmalar ve projeler geliştirilmesi için yapılması gerekenlerin tekrar gözden geçirilmesi ve hızlandırılması talimatı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.