BOZAT 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI AÇILDI

GÜNDEM 16.07.2020 - 16:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3434+ kez okundu.
 

BOZAT 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI AÇILDI

Bozat Yibo bahçesinde oluşturulan 15 Temmuz Milli İrade Parkı açılışı Çarşamba günü gerçekleştirildi.
Açılışta Piraziz Kaymakamı Muhammed Usame Soysal, Piraziz Belediyesi adına Başkan Vekili Selahattin Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, İlçe Spor Müdürü Güven Çatal, Memur Sen İl Başkanı Muhammed Sarı, Piraziz AK Parti İlçe Başkanı M.Esat Ayyıldız, İlçe Jandarma Komutanı Taylan Arslanca, Piraziz Emniyet Müdürü Engin Oğuzhan, Okul öğretmenleri, öğrenciler ve halķ katıldı. İlk konuşmayı ilçe kaymakamı Muhammed Üsame Soysal yaptı. Soysal, 15 Temmuz ayaklanmasının unutulmaması gerektiğini belirterek bu yapılan parka verilen ismin parkla birlikte ebediyen yaşayacağını ve unutulmayacağını söyledi. Sonra Okul Müdürü Hasan Karakılıç ise; “15 Temmuz şehitlerimizin ve gazilerimizin bu vatan için şehit düşmüş tüm vatan evlatlarının aziz hatırası için yaptığımız Bozat 15 Temmuz Milli İrade parkı hepimize hayırlı olsun. 20 gün gibi kısa bir sürede buranın yapımında emeği geçen başta kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Belediyemiz, Okul çalışanlarımız, idarecilerimiz, köy halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından toplu halde açılış gerçekleşti.
Bozat Yibo bahçesinde oluşturulan 15 Temmuz Milli İrade Parkı açılışı Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Açılışta Piraziz Kaymakamı Muhammed Usame Soysal, Piraziz Belediyesi adına Başkan Vekili Selahattin Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, İlçe Spor Müdürü Güven Çatal, Memur Sen İl Başkanı Muhammed Sarı, Piraziz AK Parti İlçe Başkanı M.Esat Ayyıldız, İlçe Jandarma Komutanı Taylan Arslanca, Piraziz Emniyet Müdürü Engin Oğuzhan, Okul öğretmenleri, öğrenciler ve halķ katıldı.

İlk konuşmayı ilçe kaymakamı Muhammed Üsame Soysal yaptı.

Soysal, 15 Temmuz ayaklanmasının unutulmaması gerektiğini belirterek bu yapılan parka verilen ismin parkla birlikte ebediyen yaşayacağını ve unutulmayacağını söyledi.

Sonra Okul Müdürü Hasan Karakılıç ise; “15 Temmuz şehitlerimizin ve gazilerimizin bu vatan için şehit düşmüş tüm vatan evlatlarının aziz hatırası için yaptığımız Bozat 15 Temmuz Milli İrade parkı hepimize hayırlı olsun. 20 gün gibi kısa bir sürede buranın yapımında emeği geçen başta kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Belediyemiz, Okul çalışanlarımız, idarecilerimiz, köy halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından toplu halde açılış gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.