KARGO ŞİRKETLERİNDE YOĞUNLUK YAŞANIYOR

GÜNDEM 08.06.2020 - 15:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2859+ kez okundu.
 

KARGO ŞİRKETLERİNDE YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Koronavirüs nedeniyle bir süredir kapalı olan mağazalar yeniden açıldı ama halkın alışveriş alışkanlıkları değişti. İnternet alışverişi çok revaçta.
Bulancak halkı da bir mağazaya gidip alışveriş yapmak yerine internet alışverişini tercih ediyor. Bu durum kargo şirketlerinde yoğunluğa ve yığılmaya neden oluyor. Konu ile ilgili olarak gazetemize konuşan kargo şirketi çalışanları; “Bir günde binlerce insana kargosunu ulaştırmaya çalışıyoruz. Önceden kapılarını açmadıklarında, telefonla arayıp haber verebiliyorken artık öyle bir şansımız bulunmuyor” diye aktardı. Haber Foto: Emre Alan
Koronavirüs nedeniyle bir süredir kapalı olan mağazalar yeniden açıldı ama halkın alışveriş alışkanlıkları değişti. İnternet alışverişi çok revaçta.

Bulancak halkı da bir mağazaya gidip alışveriş yapmak yerine internet alışverişini tercih ediyor. Bu durum kargo şirketlerinde yoğunluğa ve yığılmaya neden oluyor. Konu ile ilgili olarak gazetemize konuşan kargo şirketi çalışanları; “Bir günde binlerce insana kargosunu ulaştırmaya çalışıyoruz. Önceden kapılarını açmadıklarında, telefonla arayıp haber verebiliyorken artık öyle bir şansımız bulunmuyor” diye aktardı.

Haber Foto: Emre Alan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.