BULANCAK SOSYAL MESAFEYE UYUYOR

GÜNDEM 20.04.2020 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2587+ kez okundu.
 

BULANCAK SOSYAL MESAFEYE UYUYOR

İçişleri Bakanlığı tarafından iller arası seyahat kısıtlaması getirilmesinin ardından ‘Seyahat İzin Belgesi’ almak isteyen vatandaşların Bulancak’ta sosyal mesafe kuralına uyarak takdir topladı.
Bulancak’ta koronavirüs tedbirleri nedeniyle şehirlerarası yolculukların kısıtlanarak izinlerin Valilik ve Kaymakamlıklara bağlanmasının ardından Bulancak’ta da İlçe Kaymakamlığında ‘Seyahat İzin Kurulu’ oluşturulmuştu. Kaymakamlık bünyesinde oluşan kuruldan izin almak isteyen vatandaşlar, kaymakamlık girişinde sosyal mesafeyi koruyarak uyarılara dikkate aldılar. Uzmanların özellikle belirttiği sosyal mesafe kuralına uyan vatandaşların bina girişinde ki görüntüsü takdir topladı. Seyahat etmesi zorunlu olan vatandaşların, Seyahat İzin Kurulu'na başvurarak seyahat izin belgesi almak için gerekli olan başvuruları aksamadan ivedi bir şekilde gerçekleştiren Seyahat İzin Kurulu ise vatandaşlardan teşekkür almaya devam ediyor. Zorunlu sebeplerden dolayı başvuru yatıklarını ifade eden vatandaşlar, iş ve işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade ederek seyahat kuruluna teşekkür ettiler. Öte yandan seyahat izin belgelerinin e devlet üzerinden de alındığı öğrenilirken, Bulancak Kaymakamlığı Seyahat İzin Kurulunda Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi başkanlık yaparken, Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık, Bulancak Zabıta Müdürü Emin Yılmaz, Emniyet Komiseri Ramazan Kaya ve Bulancak Belediyesi Meclis Üyesi Samet Karataş ise üye olarak görev yapıyor.
İçişleri Bakanlığı tarafından iller arası seyahat kısıtlaması getirilmesinin ardından ‘Seyahat İzin Belgesi’ almak isteyen vatandaşların Bulancak’ta sosyal mesafe kuralına uyarak takdir topladı.

Bulancak’ta koronavirüs tedbirleri nedeniyle şehirlerarası yolculukların kısıtlanarak izinlerin Valilik ve Kaymakamlıklara bağlanmasının ardından Bulancak’ta da İlçe Kaymakamlığında ‘Seyahat İzin Kurulu’ oluşturulmuştu.

Kaymakamlık bünyesinde oluşan kuruldan izin almak isteyen vatandaşlar, kaymakamlık girişinde sosyal mesafeyi koruyarak uyarılara dikkate aldılar.

Uzmanların özellikle belirttiği sosyal mesafe kuralına uyan vatandaşların bina girişinde ki görüntüsü takdir topladı.

Seyahat etmesi zorunlu olan vatandaşların, Seyahat İzin Kurulu'na başvurarak seyahat izin belgesi almak için gerekli olan başvuruları aksamadan ivedi bir şekilde gerçekleştiren Seyahat İzin Kurulu ise vatandaşlardan teşekkür almaya devam ediyor.

Zorunlu sebeplerden dolayı başvuru yatıklarını ifade eden vatandaşlar, iş ve işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade ederek seyahat kuruluna teşekkür ettiler.

Öte yandan seyahat izin belgelerinin e devlet üzerinden de alındığı öğrenilirken, Bulancak Kaymakamlığı Seyahat İzin Kurulunda Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi başkanlık yaparken, Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık, Bulancak Zabıta Müdürü Emin Yılmaz, Emniyet Komiseri Ramazan Kaya ve Bulancak Belediyesi Meclis Üyesi Samet Karataş ise üye olarak görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.