VALİ SARIFAKIOĞULLARI, HALK PAZARINI DENETLEDİ

GÜNDEM 16.04.2020 - 13:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3471+ kez okundu.
 

VALİ SARIFAKIOĞULLARI, HALK PAZARINI DENETLEDİ

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında halk pazarını denetledi. Teyyaredüzü Mahallesinde kurulan Çarşamba (Halk) Pazarına giderek alınan Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerini yerinde inceleyen Vali Sarıfakıoğulları, esnaflarla da sohbet etti. Vali Sarıfakıoğulları, pazar yerindeki tezgah aralıkları, esnafların eldiven ve maske takması, müşteri ile pazarcı arasındaki mesafenin korunması, pazar yeri girişlerine dezenfekte sıvıları konulması gibi tedbirlerini de denetledi. Denetim sırasında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Sarıfakıoğulları, uygulanan kurallara riayet edilmesini istedi. Vali Sarıfakıoğulları, salgının yayılmasını önlemek için vatandaşların alınan tedbirler konusunda gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini ifade ederek, sosyal mesafenin korunması ve zorunlu olmadıkça vatandaşların evden dışarı çıkmayarak izolasyona uymaları gerektiğini belirtti. Öte yandan Vali Sarıfakıoğulları, akşamüstü yoğunluk olmaması için vatandaşlarımızın akşam saatlerini beklemeden alışverişlerini tamamlamalarını istedi.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında halk pazarını denetledi.

Teyyaredüzü Mahallesinde kurulan Çarşamba (Halk) Pazarına giderek alınan Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerini yerinde inceleyen Vali Sarıfakıoğulları, esnaflarla da sohbet etti.

Vali Sarıfakıoğulları, pazar yerindeki tezgah aralıkları, esnafların eldiven ve maske takması, müşteri ile pazarcı arasındaki mesafenin korunması, pazar yeri girişlerine dezenfekte sıvıları konulması gibi tedbirlerini de denetledi.

Denetim sırasında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Sarıfakıoğulları, uygulanan kurallara riayet edilmesini istedi.

Vali Sarıfakıoğulları, salgının yayılmasını önlemek için vatandaşların alınan tedbirler konusunda gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini ifade ederek, sosyal mesafenin korunması ve zorunlu olmadıkça vatandaşların evden dışarı çıkmayarak izolasyona uymaları gerektiğini belirtti.

Öte yandan Vali Sarıfakıoğulları, akşamüstü yoğunluk olmaması için vatandaşlarımızın akşam saatlerini beklemeden alışverişlerini tamamlamalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.