GİRESUN’DA PROJELER İÇİN START VERİLDİ

GÜNDEM 15.04.2020 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3462+ kez okundu.
 

GİRESUN’DA PROJELER İÇİN START VERİLDİ

Giresun’a her türlü hizmeti yapabilmek için gece gündüz çalışan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu vaat ettiği projeleri bir bir hayata geçiriyor.
Adeta kentin yeniden düzenlenmesi ve çevre iller ile yarışır hale gelmesini kendisine hedef belirleyen Şenlikoğlu yeni bir müjde daha vererek, Sanayi sitesi karşısındaki eski çöp sahası ve hemen bitişiğinde bulunan eski petrol ofisi rafinelerinin yer aldığı 80 dönümlük alana müthiş bir proje uygulayacaklarını söyledi. Başkan Şenlikoğlu; ‘’Seçim öncesinde söz verdiğimiz gibi şehrimizin doğu yakasına nefes aldıracağız. Bu alana uygulayacağımız proje içerisinde; nikah salonu, etkinlik çayırı, ekolojik gölet, tenis kortları, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, 400 metre tartan yürüyüş pisti, galericiler sitesi, paten ve kaykay pisti, gözetleme kulesi ve çocuk oyun parkları yapacağız. Canımız şehrimiz Giresun’un her bir bölgesine hizmet götürme gayretindeyiz. Bu çok önemli projemizi de inşallah yakın zamanda Giresun’umuzun hizmetine sunacağız. Biz bu şehri hizmete doyurmaya kaderini değiştirmeye kararlıyız. İlk görev süremiz tamamlandığında Giresun’un birçok yönden değişeceğini herkes görecek. Daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline geleceğiz. Projelerimizde şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini ön planda tutacağız. Giresun ve tüm hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktır’’ dedi.  
Giresun’a her türlü hizmeti yapabilmek için gece gündüz çalışan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu vaat ettiği projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Adeta kentin yeniden düzenlenmesi ve çevre iller ile yarışır hale gelmesini kendisine hedef belirleyen Şenlikoğlu yeni bir müjde daha vererek, Sanayi sitesi karşısındaki eski çöp sahası ve hemen bitişiğinde bulunan eski petrol ofisi rafinelerinin yer aldığı 80 dönümlük alana müthiş bir proje uygulayacaklarını söyledi.

Başkan Şenlikoğlu; ‘’Seçim öncesinde söz verdiğimiz gibi şehrimizin doğu yakasına nefes aldıracağız. Bu alana uygulayacağımız proje içerisinde; nikah salonu, etkinlik çayırı, ekolojik gölet, tenis kortları, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, 400 metre tartan yürüyüş pisti, galericiler sitesi, paten ve kaykay pisti, gözetleme kulesi ve çocuk oyun parkları yapacağız. Canımız şehrimiz Giresun’un her bir bölgesine hizmet götürme gayretindeyiz. Bu çok önemli projemizi de inşallah yakın zamanda Giresun’umuzun hizmetine sunacağız. Biz bu şehri hizmete doyurmaya kaderini değiştirmeye kararlıyız. İlk görev süremiz tamamlandığında Giresun’un birçok yönden değişeceğini herkes görecek. Daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline geleceğiz. Projelerimizde şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini ön planda tutacağız. Giresun ve tüm hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layıktır’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.