‘HİÇBİR VATANDAŞ BİR DİĞERİNDEN ÜSTÜN DEĞİLDİR’

GÜNDEM 13.04.2020 - 16:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2570+ kez okundu.
 

‘HİÇBİR VATANDAŞ BİR DİĞERİNDEN ÜSTÜN DEĞİLDİR’

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, koronavirüs salgını ile topyekun bir mücadele verildiği bir dönemde hiçbir vatandaşın bir diğerinden üstünlüğü ve ayrıcalığının bulunmadığını kaydetti.
İl Başkanı Tatlı, Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR aracılığıyla yeni istihdam edilen sağlık personelleriyle ilgili ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, istihdam edilen personellerin tek tek noter huzurunda çekilen kura ile belirlendiğini açıkladı. Başkan Tatlı, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile açılmasına az bir süre kalan yeni 350 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde istihdam edilecek olan 387 sözleşmeli sağlık personelinin ÖSYM başkanlığı tarafından yerleştirme usulüyle, 292 sürekli işçi sınıfındaki sağlık personelinin ise 08 Nisan 2020 tarihinde İŞKUR tarafından noter huzurunda çekilen kura ile belirlendiğinin altını çizerek, bir kayırma ve torpilin söz konusu olmadığını, ataması yapılan 679 yeni sağlık personelinin hayırlı olmasını diledi. Tatlı, Giresun’a ataması gerçekleşen 679 yeni sağlık personelinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’e teşekkür etti. Tatlı, koronavirüs salgınına karşı devletin tüm kurumlarının başta hiçbir geliri olmayan ihtiyaç sahipleri olmak üzere tüm vatandaşların yanında olduğunu sözlerine ekledi.  
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, koronavirüs salgını ile topyekun bir mücadele verildiği bir dönemde hiçbir vatandaşın bir diğerinden üstünlüğü ve ayrıcalığının bulunmadığını kaydetti.

İl Başkanı Tatlı, Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR aracılığıyla yeni istihdam edilen sağlık personelleriyle ilgili ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, istihdam edilen personellerin tek tek noter huzurunda çekilen kura ile belirlendiğini açıkladı.

Başkan Tatlı, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile açılmasına az bir süre kalan yeni 350 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde istihdam edilecek olan 387 sözleşmeli sağlık personelinin ÖSYM başkanlığı tarafından yerleştirme usulüyle, 292 sürekli işçi sınıfındaki sağlık personelinin ise 08 Nisan 2020 tarihinde İŞKUR tarafından noter huzurunda çekilen kura ile belirlendiğinin altını çizerek, bir kayırma ve torpilin söz konusu olmadığını, ataması yapılan 679 yeni sağlık personelinin hayırlı olmasını diledi.

Tatlı, Giresun’a ataması gerçekleşen 679 yeni sağlık personelinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’e teşekkür etti.

Tatlı, koronavirüs salgınına karşı devletin tüm kurumlarının başta hiçbir geliri olmayan ihtiyaç sahipleri olmak üzere tüm vatandaşların yanında olduğunu sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.