ADD’den ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım

GÜNDEM 09.04.2020 - 14:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3734+ kez okundu.
 

ADD’den ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım

Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi Tarafından yaşlı, İhtiyaç Sahibi, kronik hastalığı olan salgın dolayısıyla işini kaybetmiş 100 vatandaşa erzak ve nakit destek kartı yardımı yapıldı.
TÜRKİYE’de de koronavirüs (Covid-19) vakalarının artmasıyla birlikte vatandaşların sokağa çıkmaması için kısıtlama getirildi. Sokağa çıkamayarak ihtiyaçlarını gideremeyen yaşlı, ihtiyaç sahibi ve kronik hastalığı olan vatandaşlara Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi erzak  ve nakit kart yardımında bulundu. Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi Başkanı Oğuzcan Özdemir yapılan çalışma hakkında bilgi vererek, “Korona virüs önlemleri kapsamında, İlimizde ikamet eden Yurttaşlarımızın işlerinden mecburi olarak ayrılmak durumunda kalması ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılardan kaynaklı bizde üyelerimizin desteği doğrultusunda yardım yapma kararı aldık. Yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımızla yapmış olduğumuz titiz çalışma sonucu yardım yapabileceğimiz aileleri tespit ettik. Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi olarak, ilimizde bu acılara bir nebze bile olsa merhem olmak için, üyelerimizin desteği doğrultusunda hazırlamış olduğumuz erzak ve nakit destek kartlarıyla 100 ailemize yardımcı olmaya çalıştık. İlerleyen dönemde de üyelerimizin ve dostlarımızın katkısı doğrultusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Bu bağlamda destek katkı vermek isteyen tüm yurttaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu. Erzak Dağıtımına Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi Başkanı Oğuzcan Özdemir, Gençlik Örgütü Başkanı Hasan Kerem Usta yönetim kurulu üyeleri ve gençlik örgütü üyeleri katılarak destek verdi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi Tarafından yaşlı, İhtiyaç Sahibi, kronik hastalığı olan salgın dolayısıyla işini kaybetmiş 100 vatandaşa erzak ve nakit destek kartı yardımı yapıldı.

TÜRKİYE’de de koronavirüs (Covid-19) vakalarının artmasıyla birlikte vatandaşların sokağa çıkmaması için kısıtlama getirildi. Sokağa çıkamayarak ihtiyaçlarını gideremeyen yaşlı, ihtiyaç sahibi ve kronik hastalığı olan vatandaşlara Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi erzak  ve nakit kart yardımında bulundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi Başkanı Oğuzcan Özdemir yapılan çalışma hakkında bilgi vererek, “Korona virüs önlemleri kapsamında, İlimizde ikamet eden Yurttaşlarımızın işlerinden mecburi olarak ayrılmak durumunda kalması ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılardan kaynaklı bizde üyelerimizin desteği doğrultusunda yardım yapma kararı aldık. Yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımızla yapmış olduğumuz titiz çalışma sonucu yardım yapabileceğimiz aileleri tespit ettik. Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi olarak, ilimizde bu acılara bir nebze bile olsa merhem olmak için, üyelerimizin desteği doğrultusunda hazırlamış olduğumuz erzak ve nakit destek kartlarıyla 100 ailemize yardımcı olmaya çalıştık. İlerleyen dönemde de üyelerimizin ve dostlarımızın katkısı doğrultusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Bu bağlamda destek katkı vermek isteyen tüm yurttaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Erzak Dağıtımına Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi Başkanı Oğuzcan Özdemir, Gençlik Örgütü Başkanı Hasan Kerem Usta yönetim kurulu üyeleri ve gençlik örgütü üyeleri katılarak destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.