En tatlı destek Kadayıfçım’dan geldi

GÜNDEM 09.04.2020 - 13:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4108+ kez okundu.
 

En tatlı destek Kadayıfçım’dan geldi

Bulancaklı Kadayıfçı Ömer Özdemir, örnek bir davranış sergileyerek Bulancak Devlet Hastanesi ve Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde korona virüs ile mücadelede önemli rol üstlenen sağlık çalışanlarına tatlı dağıttı. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınını önleme noktasında gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık personellerine bir destek de Kadayıfçı Ömer Ustadan geldi. Kadayıfçı Ömer Usta, Bulancak ve Giresun Devlet Hastanesinde,  mesai kavramı gözetmeksizin çalışan sağlık personeline tatlı ikramında bulundu. Bu hastanelerde günlerdir fedakarca çalışan ve korona virüse karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına kadayıf ve tatlı ikram eden Kadayıfçı Ömer Ustanın jesti, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Sağlık çalışanlarının, gayret ve azimle çalıştıklarını, korona virüsün olumsuz etkilerinin asgariye indirilmesi noktasında var güçlerini ortaya koyduklarını belirten Ömer Özdemir, “Bizler işletme olarak, bütün sağlık çalışanlarımıza hem teşekkür mahiyetinde hem de moral motivasyon sağlaması noktasında böyle bir jest yaptık. Sağlık çalışanları gecesini gündüzüne katarak çalışıyor ve alkışı hak ediyorlar. Allah’ın izniyle, bulaşıcı hastalık badiresini de en kısa zamanda atlatacak ve yeniden sağlıklı, huzurlu günlerimize toplum olarak kavuşacağız” dedi.

Bulancaklı Kadayıfçı Ömer Özdemir, örnek bir davranış sergileyerek Bulancak Devlet Hastanesi ve Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde korona virüs ile mücadelede önemli rol üstlenen sağlık çalışanlarına tatlı dağıttı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınını önleme noktasında gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık personellerine bir destek de Kadayıfçı Ömer Ustadan geldi.

Kadayıfçı Ömer Usta, Bulancak ve Giresun Devlet Hastanesinde,  mesai kavramı gözetmeksizin çalışan sağlık personeline tatlı ikramında bulundu. Bu hastanelerde günlerdir fedakarca çalışan ve korona virüse karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına kadayıf ve tatlı ikram eden Kadayıfçı Ömer Ustanın jesti, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Sağlık çalışanlarının, gayret ve azimle çalıştıklarını, korona virüsün olumsuz etkilerinin asgariye indirilmesi noktasında var güçlerini ortaya koyduklarını belirten Ömer Özdemir, “Bizler işletme olarak, bütün sağlık çalışanlarımıza hem teşekkür mahiyetinde hem de moral motivasyon sağlaması noktasında böyle bir jest yaptık. Sağlık çalışanları gecesini gündüzüne katarak çalışıyor ve alkışı hak ediyorlar. Allah’ın izniyle, bulaşıcı hastalık badiresini de en kısa zamanda atlatacak ve yeniden sağlıklı, huzurlu günlerimize toplum olarak kavuşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.