1926 BULANCAKSPOR YİNE KAYIPLARDA

SPOR 23.02.2020 - 16:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3968+ kez okundu.
 

1926 BULANCAKSPOR YİNE KAYIPLARDA

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta mücadele eden 1926 Bulancakspor kendi saha ve seyircisi önünde Ladik Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.
Kendi evinde oynadığı Ladik Belediyespor’a gol atamayan Bulancakspor, 1 puanla yetindi. Hakan Koçer’in takımın başıma geçmesiyle çıkışa geçmek isteyen 1926 Bulancakspor, istediğini bu maçta da alamadı. İlk yarın karşılıklı atakların zayıf olduğu müsabakaya ev sahibi Bulancakspor hızlı başlamasına rağmen aradığını bulamadı. Dakika 87’de kırmızı beyazlı Enes, ceza sahasında topu elle engelleyerek kırmızı kart görürken, maç 0-0 sona erdi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta mücadele eden 1926 Bulancakspor kendi saha ve seyircisi önünde Ladik Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Kendi evinde oynadığı Ladik Belediyespor’a gol atamayan Bulancakspor, 1 puanla yetindi.

Hakan Koçer’in takımın başıma geçmesiyle çıkışa geçmek isteyen 1926 Bulancakspor, istediğini bu maçta da alamadı.

İlk yarın karşılıklı atakların zayıf olduğu müsabakaya ev sahibi Bulancakspor hızlı başlamasına rağmen aradığını bulamadı. Dakika 87’de kırmızı beyazlı Enes, ceza sahasında topu elle engelleyerek kırmızı kart görürken, maç 0-0 sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.