1926 Bulancakspor transferlerle güçlendi

SPOR 16.01.2020 - 16:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3209+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor transferlerle güçlendi

Bölgesel Amatör Ligi’nde ili temsil eden takımlardan biri olan 1926 Bulancakspor, yeni transferlerle ikinci yarı maçlarına daha güçlü çıkacak.
1926 Bulancakspor ilk yarıda sergilediği performansla orta sıralarda yer alıyor. Adil Tozlu’nun çalıştırdığı 1926 Bulancakspor, ikinci yarıda daha başarılı sonuçlar alabilmek için yeni transferlerle güçlendirildi. Devre arası transfer çalışmalarını yürüten takım yönetimi 4 futbolcuyu transfer etti. Adıyamanspor’dan Erol Koç, Erzurumspor’dan kaleci Hüseyin, Gülensuspor’dan Onur Acar, Aydınspor’dan Yunus Emre ikinci yarıda 1926 Bulancakspor forması için ter dökecekler. Basın Sözcüsü Bahtiyar Sezer, 4 futbolcunun lisansını takımlarından alınarak alarak  transfer kesin gerçekleştirildi. Ancak Ömercan Arslan’ı Tavşanlı Linyitspor’dan almamız an meselesi” dedi. Alınan bilgilere göre ikinci yarı daha iyi bir takım olabilmek hedefiyle takım yönetimi önümüzdeki günlerde bir transfer daha yaparak kadroyu güçlendirecek.
Bölgesel Amatör Ligi’nde ili temsil eden takımlardan biri olan 1926 Bulancakspor, yeni transferlerle ikinci yarı maçlarına daha güçlü çıkacak.

1926 Bulancakspor ilk yarıda sergilediği performansla orta sıralarda yer alıyor. Adil Tozlu’nun çalıştırdığı 1926 Bulancakspor, ikinci yarıda daha başarılı sonuçlar alabilmek için yeni transferlerle güçlendirildi. Devre arası transfer çalışmalarını yürüten takım yönetimi 4 futbolcuyu transfer etti. Adıyamanspor’dan Erol Koç, Erzurumspor’dan kaleci Hüseyin, Gülensuspor’dan Onur Acar, Aydınspor’dan Yunus Emre ikinci yarıda 1926 Bulancakspor forması için ter dökecekler. Basın Sözcüsü Bahtiyar Sezer, 4 futbolcunun lisansını takımlarından alınarak alarak  transfer kesin gerçekleştirildi. Ancak Ömercan Arslan’ı Tavşanlı Linyitspor’dan almamız an meselesi” dedi.

Alınan bilgilere göre ikinci yarı daha iyi bir takım olabilmek hedefiyle takım yönetimi önümüzdeki günlerde bir transfer daha yaparak kadroyu güçlendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.