2020’yi erkenden kutladılar

GÜNDEM 26.12.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3486+ kez okundu.
 

2020’yi erkenden kutladılar

Bulancak’ta bulunan Özel Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından kurulduğu yıldan bu yana kutladığı yılbaşı etkinliğini 2020’yi de gelmeden büyük bir coşkuyla Doğa Piknikte kutladılar.
Bulancak Özel Güldeniz Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve işletme sahibi Gülten Gürsoy yaptığı açıklamada, “Her yılbaşı öncesi olduğu gibi bu yılda etkinliğimizi organize Doğa Piknikte gerçekleştirdik. Etkinliğimize öğrencilerimiz velisiyle birlikte katıldığı Yılbaşı etkinliğimizin kurum olarak bu tür sosyal etkinliklere çok önem veriyoruz. Dönem boyunca organize ettiğimiz etkinlikler öğrencilerimiz için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oluyor” dedi. Öte yandan Bulancak Özel Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hazırlanan büyük çam ağacı çocuklar oldukça ilgisini ve beğenisini çektiği görüldü. Yapılan yılbaşı süslemelerini öğrencilerin kendi elleriyle hazırladığı öğrenilirken, etkinlik sayesinde öğrencilerin güzel bir gün geçirdiğini kaydedildi.
Bulancak’ta bulunan Özel Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından kurulduğu yıldan bu yana kutladığı yılbaşı etkinliğini 2020’yi de gelmeden büyük bir coşkuyla Doğa Piknikte kutladılar.

Bulancak Özel Güldeniz Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve işletme sahibi Gülten Gürsoy yaptığı açıklamada, “Her yılbaşı öncesi olduğu gibi bu yılda etkinliğimizi organize Doğa Piknikte gerçekleştirdik. Etkinliğimize öğrencilerimiz velisiyle birlikte katıldığı Yılbaşı etkinliğimizin kurum olarak bu tür sosyal etkinliklere çok önem veriyoruz. Dönem boyunca organize ettiğimiz etkinlikler öğrencilerimiz için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oluyor” dedi.

Öte yandan Bulancak Özel Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hazırlanan büyük çam ağacı çocuklar oldukça ilgisini ve beğenisini çektiği görüldü. Yapılan yılbaşı süslemelerini öğrencilerin kendi elleriyle hazırladığı öğrenilirken, etkinlik sayesinde öğrencilerin güzel bir gün geçirdiğini kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.