13 yıldır Atatürk Fotoğrafları sergisi açıyor

GÜNDEM 24.10.2019 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 1915+ kez okundu.
 

13 yıldır Atatürk Fotoğrafları sergisi açıyor

Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü dolayısıyla Giresun Ata Parkta Atatürk Fotoğrafları Sergisi açılıyor.
Atatürk Fotoğrafları Sergisi, 28 Ekim 2019 Pazartesi günü öğleden sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesinin katkı ve desteği ile Emekli Eğitim Müfettişi Hakkı Yılmaz tarafından açılacak. Sergi hakkında bilgi veren eğitimci Hakkı Yılmaz, 2007 yılından beri ulusal gün ve bayramlarda sergi açtığını, en son sergiyi 19 Mayıs 2019’da Atatürk’ün Samsun’a gelişinin 100. yılı dolayısıyla Samsun’da açtığını, daha önceki yıllarda da Giresun, Bulancak, Piraziz, Ordu ve İstanbul Bahçeşehir Üniversitesinde (BAU) Basında Atatürk ve Atatürk Fotoğrafları Sergisini açtığını, TBMM’nin 100.yılı nedeniyle Ankara’da da sergi açmayı düşündüğünü, bu serginin 29 Ekim 2019 Salı günü akşamına kadar ziyaret edilebileceğini belirterek, Cumhuriyet, Atatürk ve sanat dostlarını sergiye beklediğini belirtti.
Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü dolayısıyla Giresun Ata Parkta Atatürk Fotoğrafları Sergisi açılıyor.

Atatürk Fotoğrafları Sergisi, 28 Ekim 2019 Pazartesi günü öğleden sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesinin katkı ve desteği ile Emekli Eğitim Müfettişi Hakkı Yılmaz tarafından açılacak.

Sergi hakkında bilgi veren eğitimci Hakkı Yılmaz, 2007 yılından beri ulusal gün ve bayramlarda sergi açtığını, en son sergiyi 19 Mayıs 2019’da Atatürk’ün Samsun’a gelişinin 100. yılı dolayısıyla Samsun’da açtığını, daha önceki yıllarda da Giresun, Bulancak, Piraziz, Ordu ve İstanbul Bahçeşehir Üniversitesinde (BAU) Basında Atatürk ve Atatürk Fotoğrafları Sergisini açtığını, TBMM’nin 100.yılı nedeniyle Ankara’da da sergi açmayı düşündüğünü, bu serginin 29 Ekim 2019 Salı günü akşamına kadar ziyaret edilebileceğini belirterek, Cumhuriyet, Atatürk ve sanat dostlarını sergiye beklediğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.