‘Onlarda can, birlikte yaşam’

GÜNDEM 24.10.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4313+ kez okundu.
 

‘Onlarda can, birlikte yaşam’

Giresun Belediyesi hayvan sevgisi ve hayvan hakları duyarlılığını ön planda tutmak amacıyla okullarımızda öğrencilere ‘Onlarda Can, Birlikte Yaşam’ konulu seminerler veriyor.
Bu anlamda Giresun Belediyesi ev sahipliğinde şehrimizdeki okullarda seminerler veren hayvan hakları savunucusu, dizi ve sinema oyuncusu Semih İğdigül, hayvanların da sevgi ve şefkatle toplum içerisinde yaşama hakkına sahip olduğunu ifade ederek, hayvanlara iyi davranılması gerektiğini belirtti. Kanuni Ortaokulu’nda düzenlenen seminere Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da katıldı. Seminer başlamadan önce sahneye çıkarak öğrencileri selamlayan ve hayvan hakları savunucusu Semih İğdigül’e plaket vererek şehrimize hoşgeldin diyen Başkan Şenlikoğlu,  hayvan sevgisi ve bakımı ile ilgili Türkiye’yi gezerek çocuklarımızı bilinçlendiren Sayın İğdigül’e bu güzel ve anlamlı duyarlılığı için teşekkür etti. Hayvan hakları için Türkiye’nin dört bir tarafını dolaşarak seminerler verdiğini söyleyen İğdigül, seminerde fotoğraf ve video gösterimi yaparak sokak hayvanları konusunda öğrencileri bilinçli olmaya davet etti. Zaman zaman öğrencileri de sahneye alarak empati kurulması düşüncesiyle sokak hayvanları gibi davranıp eğlenceli görüntüler verdi. Neşeli ve bir o kadar da anlamlı geçen seminerin sonunda Başkan Şenlikoğlu, öğrencilere satranç takımı hediye etti.
Giresun Belediyesi hayvan sevgisi ve hayvan hakları duyarlılığını ön planda tutmak amacıyla okullarımızda öğrencilere ‘Onlarda Can, Birlikte Yaşam’ konulu seminerler veriyor.

Bu anlamda Giresun Belediyesi ev sahipliğinde şehrimizdeki okullarda seminerler veren hayvan hakları savunucusu, dizi ve sinema oyuncusu Semih İğdigül, hayvanların da sevgi ve şefkatle toplum içerisinde yaşama hakkına sahip olduğunu ifade ederek, hayvanlara iyi davranılması gerektiğini belirtti.

Kanuni Ortaokulu’nda düzenlenen seminere Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da katıldı.

Seminer başlamadan önce sahneye çıkarak öğrencileri selamlayan ve hayvan hakları savunucusu Semih İğdigül’e plaket vererek şehrimize hoşgeldin diyen Başkan Şenlikoğlu,  hayvan sevgisi ve bakımı ile ilgili Türkiye’yi gezerek çocuklarımızı bilinçlendiren Sayın İğdigül’e bu güzel ve anlamlı duyarlılığı için teşekkür etti.

Hayvan hakları için Türkiye’nin dört bir tarafını dolaşarak seminerler verdiğini söyleyen İğdigül, seminerde fotoğraf ve video gösterimi yaparak sokak hayvanları konusunda öğrencileri bilinçli olmaya davet etti. Zaman zaman öğrencileri de sahneye alarak empati kurulması düşüncesiyle sokak hayvanları gibi davranıp eğlenceli görüntüler verdi.

Neşeli ve bir o kadar da anlamlı geçen seminerin sonunda Başkan Şenlikoğlu, öğrencilere satranç takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.