‘20 Milyonluk yatırım yükseliyor’

GÜNDEM 17.10.2019 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2628+ kez okundu.
 

‘20 Milyonluk yatırım yükseliyor’

Bulancak’ta eğitim öğretim hayatına katılmak için gün sayan Final Okulları Bulancak Kampüsünde inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.
Bulancak’ta öğretmenlik yapan eğitimcilerin bir araya gelmesi ile birlikte başlatılan girişim neticesinde Final Okullarının Bulancak Kampüsü temeli bir süre önce atılmış ve zemin katı ve birinci katının beton dökümü yapılmıştı. Final Okulları Bulancak Kampüsünün 1 Kasım2019 Cuma günü saat 14.30’da yapılacak resmi açılışı içinde son hazırlıklar yapılıyor. Açılış ile ilgili olarak bir toplantı yapan Final Okulları Bulancak Kampüsü kurucuları, Bulancak için önemli bir yatırım olan okul inşaat işlerinin bir an önce bitirilmesi konusunda yapılacaklar hakkında fikir alış verişinde bulundu. Final Okulları Bulancak Kampüsü kurucusu Halil Çakır, “Bu okulumuz için birkaç öğretmen ve girişimci arkadaşımız ile yola çıktık. 20 milyonluk bir yatırım ile Final Okulları Bulancak Kampüsü olarak ilçemize güzel bir hizmet yapmış olacağız. Şuan inşaatımızın birinci katının dökümü devam ediyor. Okulumuzun toplam alanı 5000 m2 üzerinde. İnşaat alanı da 2550 m2 olacak. Okul inşaatımızda 50 işçi her gün çalışarak hızlı bir şekilde bitirilmesine çalışıyor. Başlangıçtan bitim aşamasına kadar 18 aylık bir sürede inşaatımız bitmiş olacak ve Bulancak eğitim hayatına katılmış olacağız. Çalışmaları her gün yerinde takip ederek eksikleri gideriyoruz. Final Okulları Bulancak Kampüsü bittiğinde, anaokulu, ilkokul, orta ve lise kısımları olmak üzere 700 öğrenci ile eğitim ve öğretime geçmiş olacak. Çok amaçlı spor salonu, konferans salonu, sosyal alanları ile Bulancak’ta eğitime hizmet veriyor olacağız. 1 Kasım’da resmi açılışımızı yapacağız. Bulancak için önemli bir yatırım olacağı içinde bu işe başlayanlar olarak ta mutluyuz” dedi.
Bulancak’ta eğitim öğretim hayatına katılmak için gün sayan Final Okulları Bulancak Kampüsünde inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Bulancak’ta öğretmenlik yapan eğitimcilerin bir araya gelmesi ile birlikte başlatılan girişim neticesinde Final Okullarının Bulancak Kampüsü temeli bir süre önce atılmış ve zemin katı ve birinci katının beton dökümü yapılmıştı.

Final Okulları Bulancak Kampüsünün 1 Kasım2019 Cuma günü saat 14.30’da yapılacak resmi açılışı içinde son hazırlıklar yapılıyor. Açılış ile ilgili olarak bir toplantı yapan Final Okulları Bulancak Kampüsü kurucuları, Bulancak için önemli bir yatırım olan okul inşaat işlerinin bir an önce bitirilmesi konusunda yapılacaklar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Final Okulları Bulancak Kampüsü kurucusu Halil Çakır, “Bu okulumuz için birkaç öğretmen ve girişimci arkadaşımız ile yola çıktık. 20 milyonluk bir yatırım ile Final Okulları Bulancak Kampüsü olarak ilçemize güzel bir hizmet yapmış olacağız. Şuan inşaatımızın birinci katının dökümü devam ediyor. Okulumuzun toplam alanı 5000 m2 üzerinde. İnşaat alanı da 2550 m2 olacak. Okul inşaatımızda 50 işçi her gün çalışarak hızlı bir şekilde bitirilmesine çalışıyor. Başlangıçtan bitim aşamasına kadar 18 aylık bir sürede inşaatımız bitmiş olacak ve Bulancak eğitim hayatına katılmış olacağız. Çalışmaları her gün yerinde takip ederek eksikleri gideriyoruz.

Final Okulları Bulancak Kampüsü bittiğinde, anaokulu, ilkokul, orta ve lise kısımları olmak üzere 700 öğrenci ile eğitim ve öğretime geçmiş olacak. Çok amaçlı spor salonu, konferans salonu, sosyal alanları ile Bulancak’ta eğitime hizmet veriyor olacağız. 1 Kasım’da resmi açılışımızı yapacağız. Bulancak için önemli bir yatırım olacağı içinde bu işe başlayanlar olarak ta mutluyuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.