Bulancak’tan İtalya’ya…

GÜNDEM 10.10.2019 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3460+ kez okundu.
 

Bulancak’tan İtalya’ya…

Geçtiğimiz aylarda Almanya ve Avustralya gibi ülkelere fındık ihraç eden bölgemizin önemli fındık fabrikalarından Öztürk Fındık, şimdi de İtalya’ya fındık ihraç etmeye hazırlanıyor.
Öztürk Fındık Fabrikası sahipleri Cüneyt ve Ertaç Öztürk, İtalyan yetkilileri fabrikalarında ağırladılar. İtalya'dan gelen kurum yetkililerini fabrikalarında ziyaret ettiklerini söyleyen Cüneyt ve Ertaç Öztürk, geçtiğimiz aylarda bünyelerine kattıkları Doğancan Fındık ile birlikte yurtdışına ihracat yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Fabrika sahibi ve aynı zamanda Bulancak Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Öztürk, Dünya'da en kaliteli fındığa sahip olan Giresun’da kendi milli ve yerli sermayeleri ile kurdukları fabrikada günlük 100 ton kabuklu fındık işlediklerini belirterek, geçtiğimiz aylarda Almanya ve Avustralya’ya ihracat yaptıklarını, şimdi de İtalya’ya ihracat yapacaklarının müjdesini verdi. Fabrikalarını ziyaret eden İtalyan heyetin yurtdışından fındık almak isteyen firmaların bağlı bulunduğu bir kuruluş olduğunu belirten Cüneyt Öztürk, “2000 yılında Bulancak’ta fındık alım satımına başlamamızın ardından bugün bir fındık kırma fabrikası ve birde fındık işleme fabrikasına sahip bir firmayız. 2015 yılında Bulancak Pazarsuyu Köyünde açtığımız fabrikamızda misafirlerimiz ağırladık. Yaklaşık 250 kişiye iş kapısını sağlayan bir firma olarak bölgemizin en önemli ürünü olan fındığımızı yurtdışına direk olarak ihraç etmek olmak bizler için bölgemiz adına gurur kaynağıdır. Yaptığımız bağlantılar ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde ilerleyen günlerde İtalya ihracatına başlayacağız” dedi. İtalyan yetkililer yapılan bilgilendirmelerin ardından fabrikada incelemelerde bulunarak ziyareti tamamladılar.  
Geçtiğimiz aylarda Almanya ve Avustralya gibi ülkelere fındık ihraç eden bölgemizin önemli fındık fabrikalarından Öztürk Fındık, şimdi de İtalya’ya fındık ihraç etmeye hazırlanıyor.

Öztürk Fındık Fabrikası sahipleri Cüneyt ve Ertaç Öztürk, İtalyan yetkilileri fabrikalarında ağırladılar. İtalya'dan gelen kurum yetkililerini fabrikalarında ziyaret ettiklerini söyleyen Cüneyt ve Ertaç Öztürk, geçtiğimiz aylarda bünyelerine kattıkları Doğancan Fındık ile birlikte yurtdışına ihracat yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Fabrika sahibi ve aynı zamanda Bulancak Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Öztürk, Dünya'da en kaliteli fındığa sahip olan Giresun’da kendi milli ve yerli sermayeleri ile kurdukları fabrikada günlük 100 ton kabuklu fındık işlediklerini belirterek, geçtiğimiz aylarda Almanya ve Avustralya’ya ihracat yaptıklarını, şimdi de İtalya’ya ihracat yapacaklarının müjdesini verdi.

Fabrikalarını ziyaret eden İtalyan heyetin yurtdışından fındık almak isteyen firmaların bağlı bulunduğu bir kuruluş olduğunu belirten Cüneyt Öztürk, “2000 yılında Bulancak’ta fındık alım satımına başlamamızın ardından bugün bir fındık kırma fabrikası ve birde fındık işleme fabrikasına sahip bir firmayız. 2015 yılında Bulancak Pazarsuyu Köyünde açtığımız fabrikamızda misafirlerimiz ağırladık. Yaklaşık 250 kişiye iş kapısını sağlayan bir firma olarak bölgemizin en önemli ürünü olan fındığımızı yurtdışına direk olarak ihraç etmek olmak bizler için bölgemiz adına gurur kaynağıdır. Yaptığımız bağlantılar ve gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde ilerleyen günlerde İtalya ihracatına başlayacağız” dedi.

İtalyan yetkililer yapılan bilgilendirmelerin ardından fabrikada incelemelerde bulunarak ziyareti tamamladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.