Dış cephe giydirme projesinin finansmanı hazır

GÜNDEM 12.09.2019 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2830+ kez okundu.
 

Dış cephe giydirme projesinin finansmanı hazır

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu dış cephe giydirme projesinin bir an önce faaliyete geçmesi adına çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde Mimarlar Odasında proje hakkında istişarelerde bulunan Başkan Şenlikoğlu bu kez de İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Proje’nin teknik aşamasında artık sona gelindiğini söyleyen Başkan Şenlikoğlu, dış cephe giydirme projesinin 82 binada uygulanacağını belirtti. Başkan Şenlikoğlu yaptığı açıklamada; ‘Giresun’u hizmet anlamında hak ettiği yerlere taşımak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birinci etap da Bulancak Durağı ile Keşap Durağı arasında uygulamayı düşündüğümüz dış cephe giydirme projemizde teknik çalışmalarda sona yaklaştık. Projemizin finansmanı için Bakanlık yaklaşık 2 Milyon TL bir bütçe ayırdı. Ayrıca dış cephe giydirme projesinin yanı sıra tek tip tabela ile gölgelik ve çiçeklendirme çalışmaları da yapmayı düşünüyoruz’ diye konuştu. İnşaat Mühendisleri Odası Giresun Temsilcisi Arzu Topuz Başkan Şenlikoğlu’na ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Şenlikoğlu’na İnşaat Mühendisleri Odası ziyareti sırasında, Belediye Başkan Vekili Salih Özdemir, Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun, Belediye Meclis Üyeleri Gökhan Bozalioğlu, Serdar Demirkan, Emrah Altıyaprak, Dursun Öztürk ve Plan Proje Müdürü Selim Özgürel eşlik etti.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu dış cephe giydirme projesinin bir an önce faaliyete geçmesi adına çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Mimarlar Odasında proje hakkında istişarelerde bulunan Başkan Şenlikoğlu bu kez de İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti.

Proje’nin teknik aşamasında artık sona gelindiğini söyleyen Başkan Şenlikoğlu, dış cephe giydirme projesinin 82 binada uygulanacağını belirtti.

Başkan Şenlikoğlu yaptığı açıklamada; ‘Giresun’u hizmet anlamında hak ettiği yerlere taşımak için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birinci etap da Bulancak Durağı ile Keşap Durağı arasında uygulamayı düşündüğümüz dış cephe giydirme projemizde teknik çalışmalarda sona yaklaştık. Projemizin finansmanı için Bakanlık yaklaşık 2 Milyon TL bir bütçe ayırdı. Ayrıca dış cephe giydirme projesinin yanı sıra tek tip tabela ile gölgelik ve çiçeklendirme çalışmaları da yapmayı düşünüyoruz’ diye konuştu.

İnşaat Mühendisleri Odası Giresun Temsilcisi Arzu Topuz Başkan Şenlikoğlu’na ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Şenlikoğlu’na İnşaat Mühendisleri Odası ziyareti sırasında, Belediye Başkan Vekili Salih Özdemir, Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun, Belediye Meclis Üyeleri Gökhan Bozalioğlu, Serdar Demirkan, Emrah Altıyaprak, Dursun Öztürk ve Plan Proje Müdürü Selim Özgürel eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.